Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Iohannis: Sper ca MCV sa nu mai fie necesar. Nu am niciun fel de coabitare, pact sau intelegere cu Ponta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Iohannis: Sper ca MCV sa nu mai fie necesar. Nu am niciun fel de coabitare, pact sau intelegere cu Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca MCV-ul a fost si este util, dar Romania trebuie sa devina atat de buna incat acest instrument sa nu mai fie necesar. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. LIVE TEXT. Iohannis: Sper ca MCV sa nu mai fie necesar. Nu am niciun fel de coabitare, pact sau intelegere cu Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca MCV-ul a fost si este util, dar Romania trebuie sa devina atat de buna incat acest instrument sa nu mai fie necesar.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam MCV. imi doresc sa lucram pentru ca instrumentul sa nu mai fie necesar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca niciodata nu a spus ca doreste ridicarea MCV-ului, ci ca vrea ca Romania sa fie foarte buna penutr a nu mai fi monitorizata. Nu am spus.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

Klaus Iohannis, despre ridicarea MCV: Eu vreau sa devenim atat de buni incat acest instrument sa nu mai fie necesar

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-un interviu, ca declaratia sa privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) a fost un apel la munca si la indeplinirea acelor obiective care.

Tapalaga: Iohannis era cu adevarat altfel daca spunea ca Romania are inca nevoie de MCV. Mai bine tacea

Jurnalistul Dan Tapalaga explica, intr-un editorial postat pe Hotnews, posibilele motive pentru care presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, ca.

VIDEO. Iohannis, la MApN: Declansez consultari cu partidele pentru un prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca va incepe consultari cu partidele pentru incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii in 2017 a unui prag minimal de 2% din PIB, pentru Aparare.

VIDEO Taxiul blindat: cea mai noua atractie din Sankt Petersburg

Cel mai ravnit taxi din orasul Sankt Petersburg este un vehicul militar amfibie, blindat, care a primit recent licenta de a transporta persoane in regim de traxi, dupa multe piedici birocratice depasite de proprietar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )