Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Iohannis: Statul roman a fost profund slabit de PSD. Cer Guvernului sa uite de referendumuri absurde. Nu cumva e autorul moral al tragediei?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Iohannis: Statul roman a fost profund slabit de PSD. Cer Guvernului sa uite de referendumuri absurde. Nu cumva e autorul moral al tragediei?

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat duminica seara, vizavi de tragedia de la Caracal ca Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu este vinovatul moral si i-a transmis Vioricai Dancila sa uite de referendumuri absurde. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

Ce s-a intamplat cu trupul lui Rimaru dupa ce a fost ucis. Familia a dat in judecata statul roman

Cadavrul lui Ion Rimaru, criminalul care a terorizat Romania in perioada anilor 1970- 1971, s-a evaporat. Aceasta este concluzia care reiese in urma marturisirilor incredibile facute de fratele lui Ramaru. Ramasitele lui Ion Rimaru sunt de negasit. Oficial, Rimaru a fost condamnat la moarte si executat A ingrozit Romania prin crimele si violurile pe care .

Cum a dat chix statul roman in accidentul aviatic din Apuseni. Lista lunga a balbelor mortale trase la indigo cu cele din cazul crimei de la Caracal

Tragedia cumplita de la Caracal readuce in atentie un alt esec mortal al Statului Roman. Este vorba despre accidentul aviatic din Apuseni, din ianuarie 2014, cand, de asemenea, autoritatile nu au fost in stare sa localizeze telefonul de pe care a sunat unul dintre medicii aflati in avion.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )