Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Ion Chicu: Ne cunoastem cu Maia Sandu de la 17 ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ion Chicu: Ne cunoastem cu Maia Sandu de la 17 ani

Premierul Ion Chicu sustine ca se cunoaste cu fostul prim-ministru Maia Sandu de la varsta de 17 ani. Ion Chicu afirma ca ambii au facut studiile impreuna la aceeasi facultate. continuă pe Adevărul

Ion Chicu: Nu exista deocamdata un acord in privinta imprumutului financiar din Rusia

Premierul Ion Chicu precizeaza ca nu exista deocamdata un acord in privinta celor 500 de milioane de dolari pe care Republica Moldova ar urma sa-i imprumute de la Federatia Rusa. Partea rusa urmeaza, in timpul apropiat, sa evalueze sustenabilitatea potentialului debitor, adica a Republicii Moldova. Declaratii in acest sens au fost facute de catre premierul Ion Chicu, luni, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Premierul Ion Chicu pleaca intr-o vizita la Kiev pe 12 decembrie

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a anuntat ca va efectua o vizita la Kiev, pe 12 decembrie, pentru a participa la summitul GUAM, dar si pentru a avea mai multe intalniri bilaterale unde vor fi abordate subiectele relatiilor moldo-ucrainene. Despre acest lucru s-a convenit in cadrul intrevederii dintre Ion Chicu si omologul sau ucrainean, Oleksiy Honcharuk, de la Londra.

Orientarea prorusa a noului Guvern de la Chisinau, tot mai clara. Premierul Ion Chicu ameninta ca va lua o pauza de la colaborarea cu FMI, in contextul in care negociaza accesarea unui imprumut din Rusia

Orientarea prorusa a noului Guvern de la Chisinau devine tot mai evidenta. Premierul Ion Chicu a anuntat ca Republica Moldova ar putea lua o pauza in relatiile cu Fondul Monetar International FMI), la.

Ion Chicu: Banii de la UE sunt importanti, dar insuficienti pentru planurile noastre de modernizarea Republicii Moldova

Banii pe care Republica Moldova ii primeste din partea Uniunii Europene sunt importanti, dar nu sunt suficienti pentru planurile de modernizare a tarii. Declaratia apartine premierului Ion Chicu. Potrivit lui, din acest considerent, autoritatile apeleaza la institutiile financiare internationale sau la alte state pentru imprumuturi, transmite IPN.

Ion Chicu propune deschiderea a inca doua puncte de control comun la frontiera cu Ucraina

Premierul Ion Chicu propune deschiderea a inca doua puncte de control comun la frontiera moldo-ucraineana pe segmentul transnistrean. Propunerea a fost facuta la o intrevedere bilaterala cu premierul ucrainean, Oleksiy Honcharuk, in marja Summit-ului PaE pentru Investitii, organizat de BERD la Londra, transmite IPN.

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Cine e Billie Eilish, cantareata de 17 ani desemnata Femeia Anului 2019. Prin ce drama a trecut: Simteam ca trebuie sa sufar

Cantareata electro-pop Billie Eilish, in varsta de 17 ani, care a castigat doua premii American Music Awards si doua trofee MTV Europe Music Awards, va primi din partea revistei Billboard titlul Femeia Anului 2019, la evenimentul Women in Music.

O artista in varsta de 17 ani, desemnata Femeia Anului 2019: A tulburat industria divertismentului cu muzica ei

Cantareata electro-pop Billie Eilish, in varsta de 17 ani, va primi din partea Billboard titlul de Femeia Anului 2019, la evenimentul Women in Music care va avea loc pe 12 decembrie. Directorul editorial al revistei, Hannah Karp, a explicat motivele pentru care artista merita premiul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )