Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ion M. Ionita, la Adevarul Live: Crin Antonescu i-a intins o capcana lui Iohannis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ion M. Ionita, la Adevarul Live: Crin Antonescu i-a intins o capcana lui Iohannis

Ion M. Ionita, redactor sef Historia, si jurnalistul Liviu Iolu au analizat, la Adevarul Live, surprizele de la Congresul Partidului National Liberal. intalnirea a marcat si prima gafa a noului presedinte, Klaus Iohannis, care a anuntat, fara sa aiba acceptul aliatilor, ca noul partid care va rezulta din fuziunea PNL-PDL se va numi Partidul National Liberal. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Prima gafa a lui Klaus Iohannis dupa preluarea presedintiei PNL

Ion M. Ionita, redactor sef Historia, si jurnalistul Liviu Iolu analizeaza surprizele de la Congresul Partidului National Liberal. intalnirea a marcat si prima gafa a noului presedinte, Klaus Iohannis, care a anuntat fara sa aiba acceptul aliatilor ca noul partid care va rezulta din fuziunea PNL-PDL se va numi Partidul National Liberal.

Crin Antonescu: Iohannis spunea ca rolul meu e important in campanie. Multumesc, dar pot face mai mult!

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, in cea de a doua zi a Congresului formatiunii, ca doreste sa se implice in campania electorala, insa nu neaparat dupa cum propune liderul interimar al partidului, Klaus Iohannis.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor de la proba de romana de la Bacalaureat 2014, in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11.00

Subiectele primite de candidati la proba de limba romana de la Bacalaureat 2014 vor fi rezolvate in direct luni, in ziua examenului, de la 11. 00, in studio la Adevarul Live. Subiectele de la Bac vor fi dezbatute cu profesoara de romana Ecaterina Stanca, de la Liceul Teoretic Nationala, fosta profesoara la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala.

De ce ni se strica dintii mai mult decat bunicilor si ce solutii exista, aflati la Adevarul Live de la ora 13.00

Dam vina mai ales pe pretul piperat al tratamentelor stomatologice, dar care sunt, de fapt, motivele pentru care peste 70% din populatia adulta a Romaniei nu mai are toti dintii in gura? Dezbatem la Adevarul Live, impreuna cu medicul Alexandru Georgescu si cu pacientul Valentin Bosioc.

BAC 2014 Elevii intra de luni in examenele scrise de la Bacalaureat. Ultima lectie pentru Bac, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live, discutam despre campania Adevarul te mediteaza si te premiaza din acest, in ultima zi de lectii pentru Bac 2014, dar si despre prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul la limba romana de luni.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum va influenta scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial campania electorala

Jurnalista Ioana Lupea va discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu: Sunt convins ca PDL si PNL vor sustine la prezidentiale orice candidat este ales, fie ca il cheama Antonescu, Iohannis sau Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca este convins ca noul partid care va rezulta din fuziunea PDL cu PNL va sustine la prezidentiale orice candidat ales,.

FOTO Congresul PNL: Klaus Iohannis, un presedinte de partid ignorat de sala, votat de urne: Efectul de sinergie, PNL a setat directiile. Crin Antonescu, cu sfiala, back in business pentru Cotroceni

Congresul PNL de sambata l-a readus pe Crin Antonescu in lupta pentru Cotroceni, concurand in interiorul partidului cu noul lider al liberalilor, Klaus Iohannis, pentru a fi desemnat candidatul dreptei la Presedintia Romaniei. Primarul Sibiului devine presedinte al PNL, cu acte in regula, dupa ce discursurile sale au smuls cu forcepsul aplauze de complezenta. Liberalii au aprobat si inceperea procesului de fuzionare cu PDL, Iohannis anuntand ca democrat-liberalii au si acceptat ca denumirea viitorului partid sa fie PNL. Anuntul lui Iohannis a starnit reactii dure din PDL. Fuziunea cu PDL si trecerea la grupul PPE din Parlamentul European i-au adus noi dusmani lui Iohannis in partid.

Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Mircea Badea, invitat in emisiunea QA, si-a exprimat parerea privind personajul politic Crin Antonescu si PNL. Eu cred ca PNL a disparut, exact asa ca PNTCD-ul. Cred ca oricare alegeri, alea.

Norica Nicolai, la Dincolo de Stiri: incercarea de revenire a lui Crin Antonescu nu mai este o surpriza

Europarlamentarul Norica Nicolai a comentat, in cadrul emisiunii Dincolo de Stiri, posibilitatea ca fostul lider PNL Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale. N-am crezut ca suntem iar in ipostaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )