Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Israel a cstigat Eurovision 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Israel a cstigat Eurovision 2018

Israel a castigat concursul Eurovision 2018, cu melodia Toy interpretata de Netta Barzilai. Finala concursului care s-a desfasurat la Lisabona a fost marcata de intreruperea recitalului britanicei SuRie de un barbat care a urcat pe scena si care i-a luat microfonul, dar si de show-uri pirotehnice, dance, rock si country, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Incident in finala Eurovision 2018: un individ a urcat pe scena si i-a furat microfonul cantaretei din Marea Britanie. Cum a reactionat artista

SuRie, reprezentanta Marii Britanii, a ramas fara microfon in timpul interpretarii din finala Eurovision 2018, dupa ce un barbat i l-a smuls din mana.

Israel a castigat Eurovision 2018. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet VIDEO

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy. Grupul DoReDoS, care a reprezentat Moldova cu melodia My Lucky Day, a terminat competitia pe locul zece.

VIDEO Israel a castigat Eurovision. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy.

Israel a castigat Eurovision 2018. Lupta de cosmar cu Austria si Cipru!

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a castigat aseara Marea Finala Eurovision dupa o lupta stansa cu Austria, Cipru si Suedia. Artista a ajuns pe primul loc dupa ce a primit cele mai multe puncte din partea publicului.

CASTIGATOR EUROVISION 2018. ISRAEL a castigat trofeul. Tara care s-a clasat pe locul II

Netta, reprezentanta Israelului la Eurovision 2018, a castigat trofeul competitiei cantecului european, in urma marii finale ce a avut loc la Altice Arena, sambata.

EUROVISION 2018. Israel a castigat competitia, dupa votul publicului

Netta reprezentanta Israelului la Eurovision 2018, a castigat trofeul competitiei cantecului european, in urma marii finale ce a avut loc la Altice Arena, sambata noaptea. Cipru a ocupat.

VIDEO Moldova s-a clasat pe locul 10 la Eurovision 2018. Cum a evoluat formatia DoReDos

Reprezentantii Republicii Moldova la concursul Eurovision 2018, formatia DoReDos, a reusit sa se claseze pe locul 10 pe scena de la Lisabona, interpretand piesa My lucky day. Concursul a fost castigat de interpreta din Israel, Netta Barzilai 25 de ani).

Romania a ratat finala Eurovision 2018 prima sub linie:punctele primite de la juriul si publicul fiecarei tari. Doar telespectatorii din patru state ne-au votat

Reprezentantii Romaniei, trupa The Humans, au fost primii sub linie, la o diferenta de doar patru puncte de ultima tara clasata in finala Eurovision 2018, potrivit clasamentului facut public de organizatorii competitiei dupa incheierea show-ului castigat de Israel. Va prezentam votul detaliat din a doua semifinala, cand tara noastra a fost eliminata.

Eurovision 2018: Cine a castigat marea finala a competitiei. Vezi topul complet (FOTO, VIDEO)

Netta Barzilai, in varsta de 25 de ani, reprezentanta Israelului, a castigat Eurovision 2018, cu piesa Toy, obtinand un total de 529 de puncte. Astfel, urmatoarea editie a concursului Eurovision se va.

Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata la Lisabona; Cipru si Israel - printre favorite

Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata noapte, la Lisabona, dupa ce se va auzi stop vot!, in finala programata la Altice Arena. Potrivit site-urilor agregatoare ale predictiilor de la casele de pariuri, tarile favorite la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )