Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Jocuri de artificii spectaculoase la Cluj cu ocazia Zilei Nationale. Cum arata iluminatul ornamental de sarbatori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jocuri de artificii spectaculoase la Cluj cu ocazia Zilei Nationale. Cum arata iluminatul ornamental de sarbatori

Mii de clujeni au participat la evenimentele ocazionate de Ziua Nationala. in prima parte a zilei punctul culminant a fost parada militara, iar seara, clujenii au asistat la aprinderea iluminatului de sarbatori si la focurile de artificii. continuă pe Adevărul

VIDEO Tricolor lung de 50 de metri, la Racari, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Primaria orasului Racari a initiat un proiect De 1 Decembrie 2016, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei , sa arboram impreuna Steagul National , prin care incearca sa aminteasca cetatenilor ca, sunt romani si, arborarea Drapelului Romaiei este un act de respect.

Presedintele Belarusului i-a pe felicitat romani cu ocazia Zilei Nationale

Presedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukasenko, l-a felicitat pe presedintele Romaniei si poporul roman, din numele poporului belarus cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, transmite serviciul de presa al presedintiei belaruse.

Presedintele Belarusului i-a felicitat pe romani cu ocazia Zilei Nationale

Presedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukasenko, l-a felicitat pe presedintele Romaniei si poporul roman, din numele poporului belarus cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, transmite serviciul de presa al presedintiei belaruse.

Ce mesaje au transmis stelele sportului romanesc cu ocazia Zilei Nationale. Horia Tecau: Acest drapel... Sa te ridic cat mai sus, acolo unde te vad eu

Tenismenul Ilie Nastase si Simona Halep au participat, joi, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, in timp ce alte personalitati sportive au urat la multi ani romanilor pe retelele sociale.

Mesaj regal cu ocazia Zilei Nationale. Nepotul regelui Mihai, Nicholas de Roumanie: La multi ani tara mea draga

Nepotul regelui Mihai, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, a urat la multi ani romanilor cu ocazia Zilei Nationale. in mesajul transmis pe Facebook, Nicholas a subliniat faptul ca Romania este tara sa.

Mesajele politicienilor romani cu ocazia Zilei Nationale. Gabriela Firea: Este o dovada ca daca, indraznim sa credem in Romania, vom reusi impreuna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale, promovand unitatea intre romani, adaugand ca el are incredere in faptul ca romanii vor gasi forta sa construiasca o tara puternica, de care sa fie mandri.

Sapte politisti din IPJ Alba, avansati in grad inainte de termen cu ocazia Zilei Nationale

Sapte politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Mesajul lui Carmen Iohannis cu ocazia Zilei Nationale: La multi ani dragi romani! Sa traim bucuria deosebita a acestei zile

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dedicat tuturor romanilor cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale.

FOTO. Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani pe Varful Parangu Mare cu ocazia Zilei Nationale

Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani din cadrul Postului Parang pe Varful Parangu Mare 2519 m), unul dintre cele mai inalte din tara, momentul fiind dedicat Zilei Nationale de 1 Decembrie, a informat miercuri seara Inspectoratul de Jandarmi Judetean IJJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Drapelul Romaniei, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangu Mare cu ocazia Zilei Nationale

Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani din cadrul Postului Parang pe Varful Parangu Mare 2. 519 m), unul dintre cele mai inalte din tara, momentul fiind dedicat Zilei Nationale de 1 Decembrie, a informat miercuri seara Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )