Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali. continuă pe Hotnews

VIDEO Joe Biden, dupa intalnirea cu Ponta: Romania poate deveni punctul cheie care leaga pietele energetice de la Marea Neagra pana la Europa centrala si de vest/ Cea mai importanta masura pe care Romania poate sa o ia pentru a atrage investitii este int

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, ca Europa are nevoie de piata energetica sigura, diversa si interconectata, care sa asigure aceasat parte a lumii ca Rusia nu isi poate folosi resursele energetice ca arma. Oficialul american a aratat ca SUA este gata sa acorde Romaniei ajutorul necesar pentru ca tara noastra sa isi modernieze infrastructura interna astfel incat sa poate deveni punctul cheie care sa lege pietele energetice de la Marea Neagra pana la Europa centrala si de vest. Dupa ce cu cateva ore mai devreme Joe Biden a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, vicepresedintele american a reiterat ca Romania trebuie sa faca eforturi in directia intaririi statului de drept, aceasta fiind una dintre cea mai buna masura pentru a atrage investitii si pentru a crea locuri de munca. Vezi in articol principalele declaratiile facute de Joe Biden si de Victor Ponta.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

VIDEO Joe Biden, un nou apel pentru intarirea statului de drept, citand exemplu Ucrainei: Coruptia a devenit un element de politica externa pentru unele tari

Vicepresedintele american Joe Biden a transmis miercuri, de la Palatul Cotroceni, un nou apel la intarirea statului de drept citand exemplul Ucrainei, stat slabit de ani intregi de coruptie care i-au subminat capacitatea de aparare. Oficialul american a avertizat ca pentru unele tari coruptia a devenit un element de politica externa si ca lupta anticoruptie nu reprezinta doar guvernanta buna, ci si posibilitatea de autoaparare, care garanteaza suveranitatea nationala. Biden a remarcat ca Romania a avut realizari semnificative in aceasat directie, laudand activitatea institutiilor anticoruptie, DNA si ANI, dar si activitatea presedintelui Curtii Supreme care apara independenta judecatorilor. Totodata, a reiterat ca mai raman lucruri de facut, facand un apel la societatea civila si la populatie sa ceara institutiilor judiciare sa fie libere de influenta politica si sa insistate ca nimeni nu e deasupra legii. Vezi in text principalele declaratii ale oficialului american.

Crin Antonescu: Joe Biden a insistat in toate interventiile sale asupra valorilor care tin de statul de drept, domnia legii si lupta impotriva coruptiei. / Nu e o noutate dublul limbaj al domnului Ponta

Joe Biden este cel mai important demnitar al administratiei americane care viziteaza Romania in ultimii 5 ani, a declarat, miercuri, liderul liberal Crin Antonescu, el tinand sa salute inainte de toate, reafirmarea pozitiei americane in legatura cu art. 5 din Tratatul NATO: angajarea deplina, fara echivoc a SUA, in ceea ce inseamna articolul fundamental din Tratatul NATO.

Joe Biden l-a facut pe premier presedinte. A existat vreun mesaj ascuns sau e o noua gafa din lungul sir de gafe marca Biden?

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul presedinte, la finalul discutiei avute, miercuri, la Palatul Victoria. Imediat, s-au cautat mesaje ascunse in modul de adresare al celui de-al doilea om al SUA, s-au facut scenarii legate de intentiile discret manifestate ale SUA cu privire la numele viitorului presedinte al Romaniei. Dar daca a fost o simpla gafa si atat? Biden este celebru prin asemenea gesturi: a confundat Carolina de Nord cu Virginia, i-a transmis premierului irlandez Brian Cowen Dumnezeu sa o odihneasca pe mama Dumneavoastra!, desi aceasta traieste. Vezi in text topul gafelor vicepresedintelui SUA, Joe Biden.

Joe Biden, catre Romania: Vom onora articolul 5 al Acordului NATO, sa nu va indoiti!

Zi importanta pentru istoria Romaniei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, al doilea cel mai puternic om din administratia Obama, se afla intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Joe Biden a facut deja primele declaratii ieri, prin care si aceea ca Romania.

Joe Biden: Lupta anticoruptie garanteaza suveranitatea statului. DNA si ANI au obtinut rezultate semnificative (VIDEO)

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a punctat, in cadrul conferintei oficiale de la Palatul Cotroceni, ca Romania a trecut de la o tara captiva la un aliat NATO si a obtinut rezultate semnificative in lupta.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, catre Traian Basescu: imi veti lipsi! Coruptia e o forma de tiranie. Lupta impotriva coruptiei inseamna patriotism! (VIDEO)

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat, miercuri, in cadrul cunei declarasiii facute de la Palatul Cotroceni, ca Romania i-a depasit asteptarile privind cooperarea militara cu SUA. El i-a mai adresat.

VIDEO. Casa Alba publica imagini exclusive din timpul vizitei lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si-a inceput, marti, vizita la Bucuresti printr-un scurt discurs in fata militarilor romani si americani care participa la un exercitiu militar comun si carora le-a multumit pentru serviciile aduse celor doua tari, intalnirile cu oficialii urmand sa aiba loc miercuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )