Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Kaia Kanepi, invinsa in turul trei dupa ce a condus cu 7-5, 3-0 si a ratat o minge de meci

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Kaia Kanepi, invinsa in turul trei dupa ce a condus cu 7-5, 3-0 si a ratat o minge de meci

Kaia Kanepi, jucatoarea de care Simona Halep a recunoscut ca se teme cel mai mult, a fost eliminata in turul trei de la Australian Open. continuă pe Hotnews

VIDEO Karolina Pliskova, invinsa in doua seturi dupa ce a condus cu 5-0 in mansa secunda

Karolina Pliskova a fost eliminata inca din turul trei de la Australian Open, a sasea favorita pierzand meciul jucat impotriva prietenei sale Karolina Muchova 27 WTA), scor 7-5, 7-5.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Ashleigh Barty, in turul trei - Ceva probleme in paradis: Set mai slab contra locului 387 WTA

Ashleigh Barty, principala favorita la castigarea Australian Open, a obtinut, joi, calificarea in turul trei al Grand Slam-ului de la Melbourne. Lidera mondiala a avut probleme un set cu Daria Gavrilova, beneficiara a unui wild card - locul 387 WTA.

Infrangere incredibila pentru veterana Kaia Kanepi

Jucatoarea in varsta de 35 ani a ratat o minge de meci in timpul partidei cu Donna Vekic, meci pierdut in cele din urma dupa trei seturi.

VIDEO Serena Williams, calificare impresionanta in turul trei

Favorita numarul zece la Melbourne, Serena Williams nu a avut nicio problema in a obtine calificarea in turul al treilea de la Australian Open. Americanca a castigat meciul cu Nina Stojanovic in 69 de minute.

Radu Albot se califica in turul trei la Australian Open, dupa inca o victorie senzationala

Tenismenul moldovean Radu Albot a obtinut a doua victorie de senzatie la turneul de Mare Slem, Australian Open. Dupa ce l-a eliminat pe numarul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut, jucatorul de 31 de ani a trecut si de australianul OConnell Christopher, locul 121 ATP, scor 6-2, 7-5, 7-6. Partida a durat 2 ore si 22 de minute, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )