Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Kira Hagi, despre fratele Ianis, eroul din Glasgow: O sa fie cel mai cel

Adevărul Adevărul,
VIDEO Kira Hagi, despre fratele Ianis, eroul din Glasgow: O sa fie cel mai cel

Kira Hagi a postat un mesaj emotionant despre fratele sau, Ianis, care a fost eroul meciului dintre noua sa echipa Glasgow Rangers si Sporting Braga. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Hagi, aproape in lacrimi: Cum a reactionat la golurile lui Ianis. Gerrard: E foarte mandru!

Chiar daca Viitorul e la un pas de a rata play-off-ul si are un meci crucial in weekend, antrenorul ei a lasat echipa, pentru cateva ore, pentru a asista la partida Rangers - Braga din 16-imile Ligii Europa.

VIDEO Bogdan Chiritoiu, despre OUG-ul care i-ar permite al treilea mandat la sefia Consiliului Concurentei: Restrictia la doua mandate era superflua. Lucrurile nu se schimba pe fond

Restrictia la doua mandate pentru conducerea Consiliului Concurentei era superflua. Pana la urma, Parlamentul daca nu vrea sa voteze o persoana, nu o voteaza. Pe fond lucrurile nu se schimba, a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intrebat despre OUG-ul dat luna trecuta de Guvernul Orban, care elimina aceasta restrictie din legea concurentei si ii permite practic sa candideze pentru un nou mandat. Chiritoiu a dat ca exemplu situatia de la ASF, unde desi nu exista o astfel de limitare, niciun presedinte nu si-a terminat mandatul pana acum.

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-a promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )