Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

VIDEO Klaus Iohannis: in aceasta seara, Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: in aceasta seara, Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Ludovic Orban si-a depus in aceasta seara mandatul de prim-ministru desemnat, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca miercuri va avea consultari cu partidele parlamentare, iar cel mai probabil la finalul zilei va anunta propunerea sa de prim-ministru. Programul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui premier. continuă pe Hotnews

UPDATE Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat Nicolae Ciuca, favorit sa-i ia locul (surse)

Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat, a confirmat presedintele Klaus Iohannis marti seara. HotNews. ro a scris anterior despre intentia liderului PNL. Potrivit unor surse politice convergente, favorit pentru mandatul de premier este Nicolae Ciuca, actualul ministru al Apararii.

Valer Dorneanu (CCR): N-am spus ca presedintele Iohannis nu poate sa il desemneze pe Ludovic Orban

Judecatorii CCR nu i-au indicat presedintelui Klaus Iohannis pe cine sa propuna pentru functia de premier, ci sa nominalizeze o persoana capabila sa coaguleze o majoritate parlamentara ca sa formeze un.

Partidele parlamentare, convocate miercuri la consultari. Presedintele Iohannis: Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier desemnat, dar ramane prima mea optiune

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca Ludovic Orban si-a depus, marti seara, mandatul de premier desemnat. Seful statului a convocat partidele parlamentare pentru consultari, urmand ca acestea.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

Iohannis: Orban si-a depus mandatul. Maine s-ar putea sa avem premier desemnat. Dupa parlamentare, Orban e principala optiune

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara ca Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier desemnat si ca miercuri vor avea loc consultari la Palatul Cotroceni. Seful statului a precizat ca dupa alegerile parlamentare, presedintele PNL e prima optiunea pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier! Chem partidele la consultari

Klaus Iohannis a anuntat ca Ludovic Orban si a depus demisia din functia de premier desemnat.

KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Presedintele Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat al lui Ludovic Orban, spunand ca Romania risca sa intre intr-un blocaj din cauza boicotarii votului de investire de catre PSD. Acesta declara ca va convoca consultari cu partidele la palatul Cotroceni, precizand ca Ludovic Orban ramane prima lui optiune pentru premier.

Un fost judecator CCR spulbera visul lui Orban: Klaus Iohannis nu mai poate face asta

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu spune ca Iohannis trebuie sa faca o alta propunere de premier, dupa ce Curtea Consitutionala a decis, luni, ca exista un conflict constitutional intre Presedintie si Parlament privind desemnarea lui Ludovic Orban.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, imediat dupa ce Presedintele a anuntat retragerea lui Orban din functia de premier

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce acesta a anuntat retragerea lui Ludovic Orban din functia de premier desemnat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )