Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii: Nu am o garantie ca in PNL si PDL nu sunt ofiteri acoperiti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii: Nu am o garantie ca in PNL si PDL nu sunt ofiteri acoperiti

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este la Adevarul Live, pentru a raspunde intrebarilor venite din partea bloggerilor adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii: Nu am o garantie ca in PNL si PDL nu sunt oameni care lucreaza in serviciile secrete

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat miercuri ca, desi spera ca in PNL si PDL nu exista ofiteri acoperiti, nu are nicio garantie in acest sens.

Adevarul Live, ora 14.00: Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, vine miercuri la Adevarul Live, de la ora 14. 00, unde va raspunde intrebarilor venite din partea bloggerilor adevarul. ro.

VIDEO Klaus Iohannis: Eu voi castiga presedintia si PSD il va scoate pe dl Victor Ponta din joc. Va fi retras din viata politica, ceea ce inseamna ca se va putea intoarce la raliuri

Liberalul Klaus Iohannis a declarat marti, invitat in studioul HotNews. ro, ca in cazul in care castiga alegerile nu va fi nevoie sa colaboreze cu Victor Ponta, in calitate de premier, pentru ca acesta va fi retras din viata politica. Candidatul ACL s-a aratat convins ca un esec al lui Ponta in alegerile din noiembrie va determina partidul pe care il conduce sa il scoata din joc. Cariera politica a dl Ponta se va termina pe 16 noiembrie, ceea ce inseamna ca se va putea intoarce la raliuri, a adaugat Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis explica de unde a avut bani sa cumpere cele 6 case pe care le-a trecut in declaratia de avere

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis a explicat pentru HotNews. ro de unde a avut banii necesari pentru a cumpara cele 6 imobile, care insumeaza in jur de 1000 metri patrati spatiu locuibil, pe care le-a trecut in declaratia de avere, unul dintre subiectele pentru care a fost atacat de contracandidatii sai.

VIDEO Klaus Iohannis, despre scandalul Ponta - ofiterul acoperit: Iarasi am reusit noi, Romania, sa ne facem de ras / Oamenii vor un lider al lor, nu unul manevrat

Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat marti, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca scandalul ofiterului sub acoperire in care este vizat premierul Victor Ponta afecteaza imaginea Romaniei in afara si ca am reusit, noi, Romania, sa ne facem inca o data de ras.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa de la 13.30

Presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidentiale, sustine o declaratie de presa de la ora 13.

Klaus Iohannis a dezvaluit pretul pe care il plateste pe chiria unui apartament din Bucuresti

In urma unei anchete realizate de Evenimentul Zilei, s-a dezvaluit faptul ca liderul PNL, Klaus Iohannis, ar plati 500 de euro chirie pentru un apartament dinBucuresti unde, datorita zonei in care este.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a lansat luni seara o serie de atacuri dure la adresa candidatilor PSD si ACL, Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe care ii considera mincinosi si corupti. Totodata,.

Soarta a fost darnica cu Klaus Iohannis

Soarta a fost darnica cu Klaus Iohannis. Are prestanta si eleganta. Are o cariera asezata, atent gospodarita, permanent pe o panta ascendenta. Are o familie frumoasa, chiar daca fundamentalisti autohtoni il balacaresc pentru ca nu are copii. A trecut echilibrat si decent peste vorbele de ocara aduse de unul si altul, fara sa para coplesit de ele. Dar pe cat de generoasa a fost soarta cu el, pe atat de putin generos este el cu simpatizantii sai.

Gabriela Firea: Traian Basescu, influenta malefica. Klaus Iohannis, ultima victima politica

Senatoarea PSD Gabriela Firea sustine ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, este in campanie alaturi de presedintele Traian Basescu, pe care il imita si-i rosteste mesajele. Mai grav, Klaus Iohannis i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )