Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Klaus Iohannis: Romania sustine un rol mai mare al NATO in Orientul Mijlociu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Romania sustine un rol mai mare al NATO in Orientul Mijlociu

Romania sustine implicarea NATO in regiunea Orientului Mijlociu, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Donald Trump a cerut cresterea rolului Aliantei in aceasta zona, in contextul tensiunilor cu Iranul. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratia presedintelui vine in contextul conflictului extern dintre SUA si Iran, dar si a scandalului intern dintre PSD si PNL pe tema pensiilor.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa incepand cu ora 18.

Klaus Iohannis nu exclude asumarea raspunderii de catre guvern pe pensiile speciale. Mi se pare cam lunga vacanta parlamentara (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa, de joi, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca ar sustine o eventuala accelerare a demersurilor parlamentare de catre PNL cu scopul eliminarii pensiilor speciale. Aceasta.

Iohannis: Orban este cea mai buna solutie de premier, fie plin, fie interimar Raspunsul sefului statului la intrebarea daca va fi prima optiune de premier si dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este foarte multumit de felul in care Ludovic Orban isi face treaba ca premier, acesta fiind cea mai buna solutie. intrebat insa daca va fi prima sa optiune de premier, dupa alegerile anticipate sau la termen, Iohannis a evitat un raspuns transant: Daca aveti alta intrebare.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

Klaus Iohannis: Nu creste varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ideea ca oamenii care doresc sa munceasca in continuare, dupa varsta de pensionare, sa poata face acest lucru pana la 70 de ani. El arata insa ca este vorba doar despre o optiune, nu despre cresterea varstei de.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, marti, in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana.

KLAUS IOHANNIS: Va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la sediul Guvernului Landului Bavaria, ca va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria, mentionand ca acest lucru este foarte important nu doar pentru relatiile politice, ci si pentru relatiile economice, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia din Orientul Mijlociu

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o de-escaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Klaus Iohannis, in discursul sustinut in Germania: Romania este inca in asteptarea unei binemeritate Decizii de aderare la spatiul Schengen

Aflat intr-o vizita externa in Germania, presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs in cadrul reuniunii parlamentarilor Uniunii Crestin-Sociale din Bavaria. Cu aceasta ocazie, Iohannis a pledat pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )