Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Am semnat decretul de numire a noului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Am semnat decretul de numire a noului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi dupa-amaiaza ca a semnat decretul de numire a lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache, in plina pandemie de coronavirus. continuă pe Hotnews

VIDEO Iohannis a semnat decretul: Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Azi depune juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache. Nelu Tataru va depune juramantul la ora 17. 00, apoi va participa la sedinta de guvern.

VIDEO Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara care va suplimenta bugetul Sanatatii Ratele la banci, amanate 9 luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca s-a ajuns la un acord pentru o rectificare bugetara care sa aloce mai multi bani pentru Sanatate, dar si pentru alocarea banilor necesari pentru plata somajului tehnic. Dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai guvernului, Iohannis a precizat ca Guvernul este pregatit sa dea o ordonanta de urgenta care sa permita amanarea cu 9 luni a platii ratelor la banci atat pentru persoanele fizice, cat si cele juridice.

VIDEO Klaus Iohannis anunta carantina totala: Restrictiile de circulatie devin obligatorii Am decis sa folosim si Armata

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti introducerea carantinei totale. Iesirea din casa va fi permisa de miercuri doar pentru a merge la serviciu sau pentru cumparaturi de alimente. in plus, autoritatile au decis sa foloseasca si Armata, care va suplimenta fortele de ordine publica.

Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Iohannis: Trebuie sa ia urgent toate masurile necesare pentru combaterea raspandirii de COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii. Demnitarul va depune juramantul in cursul zilei de joi. Am primit de la.

Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Iohannis: Trebuie sa ia urgent toate masurile necesare pentru combaterea raspandirii de COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii. Demnitarul va depune juramantul in cursul zilei de joi. Am primit de la.

Klaus Iohannis: Nelu Tataru cunoaste situatia din sistemul sanitar. Va depune juramantul astazi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca a luat act de demisia lui Victor Costache din functia de ministru al Sanatatii si ca a semnat numirea lui Nelu Tataru in fruntea ministerului.

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI: Anticiparea excelenta a Serviciului, de folos in stoparea noului coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat SRI pentru anticiparea excelenta a Serviciului Roman de Informatii care s-a dovedit a fi de un real folos factorilor de decizie angrenati intr-o lupta dificila de stopare a raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara extraordinara Guvernul este pregatit ca joi sa dea OUG privind amanarea platii ratelor la banca cu pana la 9 luni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului, ca se contureaza o rectificare bugetara extraordinara pentru a se aloca mai multi.

Klaus Iohannis, catre ministrul Sanatatii: Medicii sa poata acorda consultatii de la distanta. Daca se impune, se poate lua decizia suspendarii cardului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, marti, ministrului Sanatatii, Victor Costache, in cadrul unei videoconferinte, sa ia masuri pentru ca medicii de familie sa poata acorda consultatii de la distanta,.

Klaus Iohannis, catre managerii spitalelor: Asigurati protejarea medicilor si a personalului medical. Testarea personalului medical trebuie sa constituie o prioritate absoluta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, marti, la managerii de spitale, sa asigure protejarea personalului medical in lupta cu noul coronavirus. Apelul sefului statului a venit in cadrul unei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )