Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european si ramane un partener apropiat pentru indeplinirea obiectivului Presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene de consolidare a proiectului european, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Berlinului la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea poporului german. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, la 30 de ani de la reunificarea Germaniei: Suntem datori sa construim in continuare viitorul comun al cetatenilor nostri, in spiritul cooperarii, solidaritatii si coeziunii, atribute care definesc proiectul nostru european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Germaniei la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea tarii. Cu aceasta ocazie, seful statului a declarat.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Adrian Nastase, scrisoare extrem de dura catre PNL. ii ataca pe Klaus Iohannis si pe Basescu

Vineri, pe blogul sau, Adrian Nastase a postat o analiza a alegerilor locale si a ceea ce va urma dupa. El ii ataca pe presedintele Klaus Iohannis si pe Traian Basescu. Adrian Nastase, scrisoare dura catre PNL Vineri 2 octombrie, fostul premier, Adrian Nastase a postat o analiza a alegerilor locale din 2020. Potrivit acestuia, .

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

CIOLACU: Nu cred ca in vreun stat european se intampla ceea ce face presedintele Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi ca nu crede ca se mai intampla in vreun stat european ceea ce face presedintele Klaus Iohannis, apreciind ca, prin declaratiile la adresa social-democratilor acesta isi uita haina constitutionala de presedinte, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )