Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO: Lansare excentrica pentru cele trei modele Dacia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO: Lansare excentrica pentru cele trei modele Dacia

Producatorul roman de automobile Dacia a lansat pe 13 noiembrie a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway intr-o ambianta sumbra, dar intr-un mod excentric, intr-un pavilion al Romaero Baneasa. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway, potrivit Mediafax. Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni, a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

Basescu: Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax. Industria automobilului ne prilejuieste la toti ocazia sa constatam ca putem. Nu e Yes, we can, dar este un Da, putem romanesc, a spus Basescu in discursul sau .

Inginerii de la Renault Technologie Roumanie primesc astazi indicatii pentru viitorul val de produse Dacia

Noile modele Dacia Sandero, Logan si Sandero Stepway abia au fost lansate in Romania, insa inginerii si designerii primesc miercuri, 14 noiembrie, indicatii pentru viitorul val de produse Dacia, care vor fi lansate peste mai bine de trei ani, au declarat pentru 0-100. ro surse apropiate Renault Technologie Roumanie RTR).

Basescu: Dacia va deveni masina Africii/ Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax.

FOTO Vezi cum arata noile modele Dacia.

Dacia a lansat in Spania noile modele Logan, Sandero si Stepway. Dotate cu motorizari noi aceste modele pot fi deja comandate in Romania.

Guvernul vrea sa revina la pensiile militare dinaintea recalcularii doar pentru cele scazute. FMI nu este de acord

Guvernul a cerut FMI sa revina la pensiile vechi pentru militarii care au inregistrat scaderi de venituri in urma recalcularii aplicate incepand din 2010, dar nu si la pensiile care au crescut in urma recalcularii, adica peste 90% dintre acestea, propunerea fiind respinsa de expertii internationali, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Guvernul vrea sa revina la pensiile militare dinaintea recalcularii doar pentru cele scazute. FMI nu este de acord/ Victor Ponta: FMI a enuntat o pozitie de principiu, trebuie indreptate lucrurile in cazul pensiilor militare calculate gresit

Guvernul a cerut FMI sa revina la pensiile vechi pentru militarii care au inregistrat scaderi de venituri in urma recalcularii aplicate incepand din 2010, dar nu si la pensiile care au crescut in urma recalcularii, adica peste 90% dintre acestea, propunerea fiind respinsa de expertii internationali, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate de Mediafax. UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la Targu Jiu ca reprezentantii FMI si CE au enuntat o pozitie de principiu privind nemodificarea modului de calcul al pensiilor, dar a precizat ca trebuie indreptate lucrurile in cazul pensiilor militare care au fost calculate gresit.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )