Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO De ce lansarea rachetei lui Elon Musk este un moment de referinta pentru explorarea spatiului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO De ce lansarea rachetei lui Elon Musk este un moment de referinta pentru explorarea spatiului

Ani de zile multi au ras de planurile lui Elon Musk cu SpaceX, dar dupa lansarea de marti a rachetei Falcon Heavy se deschid noi perspective in comertul spatial si in calatoriile interplanetare. Dincolo de marketingul de geniu legat de lansarea unei masini Tesla rosie in spatiu, ce s-a intamplat aseara este o dovada ca va creste rolul companiilor private in domeniul zborurilor spatiale. Musk spune ca racheta, care pe site este trecuta si cu pret, 90 milioane dolari, are sarcina utila dubla fata de cea mai puternica racheta, dar costuri de trei ori mai mici. Aceste economii deschid noi posibilitati, de la exploatarea unor asteroizi, pana la trimiterea de oameni pe Marte. continuă pe Hotnews

Cea mai PUTERNICA racheta din lume pleaca spre Marte! Ce trimite Elon Musk pe Planeta Rosie (VIDEO)

Elon Musk face astazi unul dintre cei mai importanti pasi catre indeplinirea visului sau de a coloniza Marte. Racheta Falcon Heavy, cea mai puternica din lume in acest moment, va duce pe orbita incarcatura in.

Elon Musk a trimis o Tesla in spatiu ca sa scrie istorie in drumul spre Marte

Elon Musk a avut un vis: sa duca o masina Tesla in spatiu. Lansarea a fost un succes si intrarea in istorie e la doar un pas. La ora 22. 45, ora Romaniei, Elon Musk prin SpaceX a folosit o rampa de lanasare a NASA ca sa trimita in spatiu cea mai puternica racheta de dupa [].

Elon Musk e gata sa-si trimita propria Tesla in spatiu

Elon Musk anunta la finalul lui 2017 ca isi va lansa propria Tesla in spatiu, iar acum e aproape gata sa isi duca promisiunea la indeplinire. Elon Musk ne-a obisnuit deja cu faptul ca se tine de promisiuni, chiar daca unele dintre ele nu par extrem de fezabile. Daca n-ai sti cine e Musk, probabil [].

Elon Musk, anunt important: SpaceX se pregateste pentru lansarea in spatiu a celei mai puternice rachete. Aceasta va avea la bord o masina electrica Tesla

Un nou eveniment important urmeaza sa aiba loc in compania SpaceX. Marti, la ora 18:30 GMT, urmeaza sa fie lansata Racheta Falcon. La bordul rachetei nu va exista echipaj uman, insa va fi plasata o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )