Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera. continuă pe Hotnews

Cine este Laura Bretan, fetita care ne-a uimit la Romanii au Talent

Cine este Laura Bretan, fetita ca a uimit o tara intreaga cu vocea de inger si cu interpretarea, ca o adevarata soprana, a ariei O mio babbino caro? Tanara de 13 ani este favorita pentru marele premiu de 120. 000 de euro de la finalul concursului.

VIDEO KLM devine prima companie aeriana care trimite informari despre zboruri prin Facebook Messenger

De la inceputul lunii aprilie, compania aeriana KLM a introdus optiunea prin care pasagerii sai pot primi direct pe mesageria Facebook confirmarea rezervarii, cartea de imbarcare si verificarea status-ului zborurilor. Boarding pass-urile electronice sunt folosite de ani buni, insa acum vine noutatea conversationala, pasagerii putand cere diverse informatii de pe interfata familiara de Messenger.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )