Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Legenda baschetului Kobe Bryant a castigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Legenda baschetului Kobe Bryant a castigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie

Legenda baschetului Kobe Bryant a castigat duminica Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie, impreuna cu Glen Keane, pentru desenul animat Dear Basketball, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Actritei Farnces McDormand, care a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal, i s-a furat statueta

Actritei Farnces McDormand, castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in rol principal, i s-a furat statueta, premiul fiind dat disparut chiar in timpul Governors Hall, petrecerea oficiala.

Oscar 2018: Controverse pe retelele sociale dupa victoria fostului baschetbalist Kobe Bryant

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a primit duminica, alaturi de regizorul Glen Keane, premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj animat, pentru productia Dear Basketball. Recompensarea sa cu acest premiu.

Rita Moreno a participat la Gala Premiilor Oscar purtand aceeasi rochie cu care a fost imbracata si in 1962 - cand a facut istorie ca prima actrita hispanica care a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar

Rita Moreno a facut istorie la Gala Premiilor Oscar din 1962, atunci cand a castigat trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, fiind prima actrita hispanica care a castigat acest premiu. 56 de ani mai tarziu, Rita a imbracat rochia pe care a purtat-o atunci din nou si a facut furori pe covorul rosu, informeazaDaily Mail.

Gala Premiilor Oscar:The Shape of Water de Guillermo del Toro a castigat trofeul pentru cel mai bun film

The Shape of Water de Guillermo del Toro a castigat trofeul pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 90-a gale de decernare a Premiilor Oscar, informeaza Reuters.

Caru' cu vedete:Meryl Streep, nominalizata la Oscarul pentru cea mai buna actrita in 2018;Cabral a trecut prin socul vietii;Durul Florin Calinescu, potop de lacrimi la TV

Brigitte Sfat a rupt tacerea despre divort. Divortul dintre Brigitte si Ilie Nastase este deja iminent. Nenumaratele certuri, tensiuni, cuvinte grele pe. Adelina Pestritu asteapta cu nerabdare sa devina mama. Adelina Pestritu se pregateste pentru cel mai important eveniment din viata ei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )