Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Liderii europeni au semnat acordul post-Brexit. Premierul Boris Johnson si-a adaugat si el semnatura

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liderii europeni au semnat acordul post-Brexit. Premierul Boris Johnson si-a adaugat si el semnatura

Premierul britanic Boris Johnson a semnat miercuri acordul comercial post-Brexit cu Uniunea Europeana, adaugand semnatura sa alaturi de cea a sefilor UE, dupa ce documentul a fost trasportat cu avionul de la Bruxelles la Londra. Mult asteptatul acord post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel. Acordul reglementeaza, incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, relatiile dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit. Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuariePrincipalele elemente ale Acordului post-Brexit pe 14 domenii cheieConditii diferite pentru studii in Marea Britanie, in functie de statutul persoanei si de tipul programuluiDe ce s-au blocat atat de mult timp negocierile post-Brexit si care e miza apelor britanice. continuă pe Hotnews

Boris Johnson admite ca Acordul postBrexit este insuficient in domeniul serviciilor financiare

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, admite, intr-un interviu acordat publicatiei Sunday Telegraph, ca Acordul cu Uniunea Europeana privind relatiile post-Brexit este insuficient in domeniul serviciilor financiare.

Presedintele Chinei, in videoconferinta cu liderii europeni: Acordul privind investitiile, in discutie

Presedintele chinez Xi Jinping a declarat, miercuri, ca un acord cu Uniunea Europeana privind investitiile va oferi piete mai mari si un mediu de afaceri mai bun atat pentru investitiile chinezesti, cat si pentru cele europene, relateaza agentia de presa oficiala Xinhua citata de Reuters. Liderul de la Beijing a facut aceste precizari dupa ce a discutat, printr-un video call, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, presedintele francez Emmanuel Macron, presedintele Comisiei Europene si presedintele Consiliului European, Ursula von der Leyen si Charles Michel.

Presedinta Comisiei Europene si presedintele Consiliului UE au semnat acordul comercial post-Brexit

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, si Charles Michel, presedintele Consiliului European, au semnat miercuri, 30 decembrie, acordul comercial post-Brexit negociat cu Londra pentru a incadra desprinderea Marii Britanii de Blocul Comunitar, care va intra in vigoare joi, la ora 23:00 GMT.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )