Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Liga 1: FC Voluntari, victorie importanta pe terenul Viitorului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: FC Voluntari, victorie importanta pe terenul Viitorului

FC Voluntari a invins, luni, in deplasare, scor 1-0, echipa FC Viitorul, in etapa a XXII-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, ilfovenii au acumulat 20 de puncte si ocupa locul 14 in clasament. continuă pe Hotnews

VIDEO Continua seria buna: Victorie pentru FC Arges pe terenul Astrei Giurgiu

FC Arges continua sa fie una dintre surprizele placute ale ultimei perioade din Liga 1, formatia pitesteana castigand cu 2-0 pe terenul celor de la Astra Giurgiu etapa XXII).

CSM Bucuresti, victorie importanta in Liga Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins sambata, pe teren propriu, formatia daneza Team Esbjerg, scor 28-26 15-10), in cea de-a 13-a etapa a grupei A din Liga Campionilor.

VIDEO Liga 1: FCSB vs Academica Clinceni 0-1 Mladen Jutric, decisiv pentru oaspeti

FCSB a facut un pas gresit in cursa pentru titlul din Liga 1 pierzand, duminica, pe Arena Nationala, impotriva echipei Academica Clinceni, scor 1-0. in urma acestui rezultat, formatia pregatita de Toni Petrea ramane pe prima pozitie, dar poate fi depasita de CFR Cluj va juca pe terenul celor de la FC Botosani).

La Liga: Real Madrid, victorie dupa ce a revenit de la 0-1 Raphael Varane, decisiv pentru campioana

Real Madrid a avut parte de o deplasare dificila la Huesca. Echipa pregatita de Zinedine Zidane s-a impus cu greu, scor 2-1, dupa ce adversarii au condus cu 1-0. Meciul s-a disputat in etapa a 22-a din La Liga.

VIDEO Liga 1: CFR Cluj pierde la Botosani si rateaza iar ocazia de a urca pe primul loc

CFR Cluj nu a profitat de pasul gresit facut de liderul FCSB, a pierdut la Botosani, scor 2-1, si ramane pe locul secund in Liga 1 prima infrangere pentru Edi Iordanescu).

VIDEO Liga 1: CSU Craiova vs Dinamo Bucuresti 1-0 Andrei Ivan a adus victoria oltenilor

CSU Craiova s-a impus, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in derbiul cu Dinamo Bucuresti. Partida a contat pentru etapa cu numarul 22 din Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )