Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Liga Campionilor, sferturi: Real Madrid o surclaseaza pe Juventus, la Torino, cu 3-0. Ronaldo, doua goluri, unul din foarfeca/ Bayern Munchen castiga la Sevilla, cu 2-1

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga Campionilor, sferturi: Real Madrid o surclaseaza pe Juventus, la Torino, cu 3-0. Ronaldo, doua goluri, unul din foarfeca/ Bayern Munchen castiga la Sevilla, cu 2-1

Echipa Real Madrid a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 1-0), pe Juventus Torino, in mansa I a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, potrivit news. ro. Golurile au fost marcate de Ronaldo, in minutele 4 si 64, ultimul spectaculos, din foarfeca vezi video), si de Marcelo, in minutul 72. Si Bayern Munchen a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), pe FC Sevilla si a luat o optiune majora pentru calificare. continuă pe Hotnews

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Liga Campionilor a ajuns in faza sferturilor de finala si revine in aceasta saptamana, dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor.

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR CSM Bucuresti va juca in sferturile Ligii Campionilor impotriva campioanei Frantei, Metz, o echipa cu 6 campioane mondiale in lot.

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Liverpool si Manchester City se intalnesc pe 4 aprilie intr-unul dintre cele mai echilibrate meciuri contand pentru prima mansa a.

BARCELONA - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

BARCELONA - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Champions League a ajuns in faza sferturilor de finala si revine in aceasta saptamana, dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor.

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Duelul dintre FC Sevilla si Bayern Munchen este o premiera in cupele europene, dar nu singura din aceasta faza a Ligii.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look. JUVENTUS TORINO si REAL MADRID se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la 21:45, LIVE VIDE.

Champions League. Real Madrid o spulbera pe Juventus Torino si e ca si calificata in semifinale

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor la fotbal, a facut un pas mare spre semifinalele competitiei, marti seara, dupa ce a invins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 1-0), ch.

Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!

Real Madrid este cu un picior si jumatate in semifinalele Champions League dupa victoria, cu 3-0, obtinuta, miercuri seara, pe terenul lui Juventus Torino.

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM. FC SEVILLAsi BAYERN MUNCHEN se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la.

Juventus-Real Madrid. Ronaldo a stabilit un nou record in Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a stabilit inca un record in Liga Campionilor. Starul de la Real Madrid a deschis scorul in partida cu Juventus, din faza sferturilor de finala, si a devenit primul jucator din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )