Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video Live: Dezbatere- Asumarea politica al unui calendar al Unirii(Parlamentul Romaniei)

Adevărul Adevărul,
Video Live: Dezbatere- Asumarea politica al unui calendar al Unirii(Parlamentul Romaniei)

Marti, 10. 2013, incepand cu ora 10. 30, va avea loc in Parlamentul Romaniei- Clubul Parlamentarilor, Conferinta cu tema Asumarea politica a Unirii Republicii Moldova cu Romania- despre importanta strategica a stabilizarii frontierelor NATO si Eu. Evenimentul poate fi vazut in direct sau in Reluare chiar aici. continuă pe Adevărul

Video Live: Dezbatere. Asumarea politica a unui calendar al Unirii (Parlamentul Romaniei)

Marti, 10. 2013, incepand cu ora 10. 30, va avea loc in Parlamentul Romaniei- Clubul Parlamentarilor, Conferinta cu tema Asumarea politica a Unirii Republicii Moldova cu Romania- despre importanta strategica a stabilizarii frontierelor NATO si Eu. Evenimentul poate fi vazut in direct sau in Reluare chiar aici.

Dezbatere Actiunea 2012. Dreapta Conservatoare - asumarea politica a unui calendar al Unirii

Limba romana a devenit limba oficiala din Republica Moldova. Dincolo de aceasta victorie identitara, presedintele Romaniei Traian Basescu a lansat catre clasa politica un apel pentru Unitate in atingerea dezideratului politic al romanilor: reunirea intr-un singur stat romanesc.

La Adevarul Live: Problema maidanezilor, obiectul unui studiu

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live va veni antropologul Vintila Mihailescu, care a publicat de curand cartea Povestea maidanezului Leutu - Despre noua ordine domestica si criza omului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )