Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Liverpool intoarce scorul si urca pe primul loc (2-1 vs West Ham) Victorii pentru Manchester City si Chelsea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liverpool intoarce scorul si urca pe primul loc (2-1 vs West Ham) Victorii pentru Manchester City si Chelsea

Liverpool a urcat pe prima pozitie in clasament, dupa ce a intors scorul cu West Ham 2-1), in etapa a saptea din Premier League. Tot sambata, Manchester City si Chelsea au obtinut cate trei puncte importante. continuă pe Hotnews

ATP Viena: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi si va termina sezonul pe primul loc mondial - Sarbul a egalat recordul lui Pete Sampras

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Viena a trecut de Borna Coric, scor 7-611), 6-3) si a egalat recordul americanului Pete Sampras, care a terminat sezonul ca numar unu mondial de sase ori. Mai departe au trecut si Stefanos Tsitsipas cap de serie nr. 3), Daniil Medvedev 4) si Jannik Sinner, in timp ce Felix Auger-Aliassime 21 ATP) a fost invins de Vasek Pospisil 81 ATP).

Sondaj BCS: PNL, pe primul loc in intentia de vot la alegerile parlamentare, cu peste 32%. PSD se apropie de 29%

PNL se afla pe primul loc in intentia de vot la alegerile parlamentare, cu 32,2% din optiunile alegatorilor, potrivit unui sondaj realizat de BCS la comanda PMP si citat de Adevarul. in acelasi timp, PSD se.

Samsung revine pe primul loc la smartphone-uri. Huawei scade puternic, Xiaomi depaseste Apple

Samsung a revenit pe primul loc la livrarile mondiale de smartphone-uri, cu 80 de milioane de unitati livrate trimestrul trecut, in timp ce Huawei a avut sub 52 de milioane de unitati din cauza restrictiilor impuse in SUA si Europa, arata datele IDC. Interesant, Xiaomi a trecut in premiera pe trei, depasind Apple, dar situatia se va schimba in ultimul trimestru dupa ce va incepe vanzarea iPhone 12.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )