Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO LIVETEXT Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara si Iasi - zeci de mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO LIVETEXT Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara si Iasi - zeci de mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

In afara de protestul organizat in Bucuresti impotriva modificarii legilor justitiei, manifestatii similare au loc duminica seara si in cateva zeci de orase din tara si in circa zece orase din diaspora, potrivit paginilor de Facebook ale organizatorilor. 48: Mult peste o mie de oameni si in Iasi, care striga Iasul cere / Fara gratiere!19. 46: Circa 2. 500 de oameni si la Timisoara in centrul orasului cu steaguri tricolore si pancarte. Ei canta cantecul Timisoara al formatiei Phoenix19. 16: Noi imagini VIDEO din Cluj, din Piata Unirii vezi articol)19. 12: Slogan la Iasi: Bucuresti, nu ceda / Iasul e de partea ta19. 10: Mii de oameni la protest in Cluj. Vezi imagini VIDEO in articol:19. 07: La Galati au fost imbranceli intre protestatari si jandarmi, transmite Realitatea TV18. 55: Peste 500 de manifestanti la Iasi, in Piata Unirii18. 50: Circa 50 de oameni protesteaza la Bistrita18. 50: Aproape 500 de oameni la Iasi scandeaza Tudore, sluga model!18. 33 Sute de persoane si in Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Galati, Ramnicu Valcea18. 29 La Iasi au venit pana cum circa 200 de oameni, transmite corespondentul HotNews. ro. 19 Protest la Paris: Oricum nu trimitem noi cat furati voi!18. 17 Potrivit organizatorilor din Craiova, s-au strans circa 300 de persoane:. continuă pe Hotnews

VIDEO LIVETEXT Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara, Iasi, Sibiu si Constanta - zeci de mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

In afara de protestul organizat in Bucuresti impotriva modificarii legilor justitiei, manifestatii similare au loc duminica seara si in cateva zeci de orase din tara si in circa zece orase din diaspora, potrivit paginilor de Facebook ale organizatorilor. 43: Peste 3. 000 de oameni si la Brasov, transmite Digi 2420. 17: Peste 2. 000 de oameni la Iasi, au fost la sediul PSD20. 15: Peste 500 de protestatari si la Constanta, transmite Andreea Pavel. Au plecat din fata Prefecturii pe traseul cunoscut. Striga Jos coruptii si PSD, ciuma rosie! Sunt si protestatari cu copii. Su nt insotiti de doua dube ale janrdarmeriei20. 14: Peste 200 de protestatari si la Bacau, transmite Gabriel Pop20. 03: La Ploiesti, peste 500 de oameni au fost in fata la PSD unde au strigat Hotii, hotii!20. 01: Peste 2. 000 de protestatari si in Sibiu, transmite Agerpres. Oamenii s-au incolonat si merg pe principala pietonala din oras, pe Nicolae Balcescu, scandand DNA sa vina sa va ia!, PSD, ciuma rosie, Justitie, nu coruptie. 59: Sute de oameni au iesit la protest si in centrul Ploiestiului: Nu vrem sa fim o natie de hoti!.

VIDEO Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara, Iasi, Sibiu, Brasov si Constanta - mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

Marile orase ale Romaniei au gazduit duminica seara proteste mari impotriva modificarii legilor justitiei. Cele mai mari participari s-au inregistrat la Cluj, Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov si Constanta. Protestele au fost indreptate impotriva PSD si a parlamentarilor vazuti ca instrumente ale coruptilor.

Proteste de amploare in toata tara fata de legile Justitiei: statistica pe orase

Peste 30. 000 de oameni s-au strans in mai multe orase din tara in semn de protest fata de modificarile la legile Justitiei. Oamenii au scandat lozinci impotriva PSD, a lui Liviu Dragnea, dar si impotriva ministrului Tudorel Toader. Cei mai multi oameni au iesit in strada la Bucuresti, urmati de Cluj, Sibiu si Timisoara.

Se anunta proteste masive in toata tara

Proteste fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara, relateaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )