Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Liviu Dragnea s-a laudat, la Teleorman, cu legile date in beneficiul studentilor

România Liberă România Liberă,
VIDEO Liviu Dragnea s-a laudat, la Teleorman, cu legile date in beneficiul studentilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent in Teleorman, la deschiderea anului universitar. Seful Camrei Deputatilor i-a felicitat pe profesorii teleormaneni pentru dedicarea cu care ii pregatesc pe studenti pentru viata. continuă pe România Liberă

VIDEO, Liviu Dragnea s-a laudat, la Teleorman, cu legile date in beneficiul studentilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent in Teleorman, la deschiderea anului universitar. Seful Camrei Deputatilor i-a felicitat pe profesorii teleormaneni pentru dedicarea cu care ii pregatesc pe studenti pentru viata.

VIDEO Liviu Dragnea: Este aproape finalizat proiectul reducerii taxelor nefiscale. Am putea renunta la taxa pe hora, o mie de lei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat vineri seara ca, la nivelul PSD, este aproape finalizat proiectul de reducere a taxelor nefiscale, asa cum s-a promis in campania electorala.

Mergem la Belina, protest impotriva lui Liviu Dragnea, anuntat pe Facebook

Un protest impotriva lui Liviu Dragnea, intitulat Mergem la Belina, este anuntat pe Facebook pentru weekendul 4-5 noiembrie. Liviu Dragnea sustine ca nu si-a transferat in proprietatea TEL DRUM cu ajutorul ministrilor Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, balta Belina. Tot in opinia lui Liviu Dragnea, TEL DRUM nu mai exista, asa ca s-au anulat si contractele de inchiriere dintre TEL DRUM si Consiliul Local Teleorman. in concluzie - balta Belina apartine poporului roman. Ne-am gandit sa va invitam intr-o excursie la balta Belina, proprietatea statului, scriu pe Facebook initiatorii protestului, membrii comunitatii Vis3z.

Liviu Dragnea a GASIT VINOVATUL pentru SCUMPIREA BENZINEI! Cine e de fapt

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea sa rezolve scumpirile din ultimele saptamani cu o comisie de ancheta. Mai exact, comisia parlamentara care va ancheta activitatea ANRE ar urma sa spuna de ce.

Liviu Dragnea propune o comisie parlamentara care sa ancheteze cresterea preturilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, pentru scumpirile la energie electrica si gaze, vina este la ANRE si ca situatia va fi analizata in Comisia de ancheta parlamentara special infiintata.

Liviu Dragnea, la inceputul anului universitar, despre manualul unic: Cand am fost noi in facultate poate eram mai prosti, dar aveam un singur manual si se pare ca au iesit totusi ingineri, economisti, profesori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la deschiderea anului universitar ca pe vremea studentiei sale era un singur manual pentru o materie si totusi au iesit ingineri, economisti si profesori. Pe de alta parte, liderul social-democrat a criticat Ministerul Educatiei pentru programa scolara incarcata, intreband retoric nu cumva este prea mare incarcatura pe un elev ca si numar de ore?.

Liviu Dragnea, despre scumpirile de la 1 octombrie: Sunt niste oameni care huzuresc si tot romanul sufera

Prezent la Alexandria, cu prilejul deschiderii noului an universitar de la Universitatea Valahia, Liviu Dragnea a vorbit despre cauzele scumpirilor in lant de la 1 octombrie.

Liviu Dragnea da vina pe companii pentru scumpirea carburantilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, luni, la Alexandria, ca pretul carburantilor a crescut din cauza companiilor si nu a supraaccizei Guvernului Tudose. CITESTE SI: GRAFIC Tariceanu n-a vazut scumpiri la carburanti. intre timp, pretul unui litru de benzina a sarit de 5 lei .

Liviu Dragnea vine la deschiderea anului universitar, la Facultatea de Stiinte si Inginerie din Alexandria

Liviu Dragnea participa luni, incepand cu ora 11,00, la deschiderea noului an universitar la Facultatea de Stiinte si Inginerie din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste-Alexandria.

Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

Liviu Dragnea ar putea fi invidios daca afla de captura record a unui somn, in Franta. Desi povestile pescaresti sunt cunoscute pentru exagerarile lor, de data aceasta lucrurile sunt reale. Somnul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )