Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Tapae, locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor.

Jurnalist Forbes: Donald Trump a mintit legat de averea personala pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA

Donald Trump, inainte de a deveni presedintele Statelor Unite, a mintit un jurnalist al revistei Forbes cu privire la averea personala acumulata in anii 1980, pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA realizata de publicatie, a declarat jurnalistul american Jonathan Greenberg.

Millie Bobby Brown, din serialul Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana din lista celor mai influenti oameni din lume

Actrita britanica Millie Bobby Brown, in varsta de 14 ani, cunoscuta din serialul de succes Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana inclusa de revista Time in lista celor mai influenti oameni din lume.

Minivacanta de 1 Mai. Topul celor mai cautate statiuni de pe Litoral

Dupa ce Guvernul a declarat ziua de 30 aprilie libera, romanii au mai multe motive sa se bucure de minivacanta de 1 Mai. Astfel ca, turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei.

Caru' cu vedete:Jennifer Lopez, n topul celor mai influente persoane din lume; Irina Rimes a marturisit ca-si tine lubrifiantul n masina; Reactii n lumea muzicii dupa moartea lui Avicii

Maria Ciobanu se retrage din muzica. Am avut multe dezamagiri, dar cea mai mare durere am simtit-o cand am fost data afara din casa in care am locuit peste 25 de ani. Credinta in. Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani. La doua zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere, Kourtney Kardashian a dezvaluit tuturor cateva poze facute in timpul unui pictorial incendiar. Sora lui.

Topul celor mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de mancare din categoriile si subcategoriile impuse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )