Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Lovituri spectaculoase intre Rafael Nadal si Fabio Fognini - Scurta, tweener-ul si smash-ul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lovituri spectaculoase intre Rafael Nadal si Fabio Fognini - Scurta, tweener-ul si smash-ul

Meciul dintre Rafael Nadal si Fabio Fognini a oferit numeroase puncte spectaculoase, italianul ridicandu-se in multe momente la nivelul campionului iberic. Rafa s-a calificat in semifinalele de la Montreal, insa Fogna si-a lasat amprenta asupra turneului canadian. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Montreal: Rafael Nadal s-a calificat in semifinale Zverev si Thiem au fost eliminati

Rafael Nadal, numarul 2 mondial, s-a calificat in semifinalele turneului ATP Masters 1. 000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 5,7 milioane dolari, invingandu-l in trei seturi, 2-6, 6-1, 6-2, pe italianul Fabio Fognini, intr-o partida disputata vineri.

VIDEO Spectacol marca Rafael Nadal - Ce lovituri a reusit spaniolul in victoria din optimi cu Guido Pella

Rafael Nadal a ajuns la 379 de victorii in turnele de tip Masters de categorie 1000), iar in ultimul succes cel din meciul cu Guido Pella, scor 6-3, 6-4) a avut cateva executii aplaudate indelung de publicul de la Montreal. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai spectaculoase executii marca Nadal.

ATP Montreal: Rafael Nadal, Dominic Thiem si Alexander Zverev, in sferturi (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul unu si campion en-titre, Rafael Nadal a avut nevoie de doua seturi pentru a trece de Guido Pella 6-3, 6-4) si pentru a obtine biletul care l-a dus in sferturile de la Montreal. in aceeasi faza au ajuns si Dominic Thiem favorit 2) si Alexander Zverev 3).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )