Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Ludovic Orban anunta ca nu vor fi introduse noi restrictii

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ludovic Orban anunta ca nu vor fi introduse noi restrictii

Guvernul urmeaza sa aprobe proiectul de hotarare privind prelungirea starii de alerta, premierul Lud. continuă pe România Liberă

DOCUMENTE Guvernul a adoptat hotararea pentru prelungirea starii de alerta, fara noi restrictii Pana la votul Parlamentului, hotararea nu va include si conditiile de carantina si izolare - UPDATE

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri seara hotararea privind prelungirea starii de alerta in Romania cu alte 30 de zile, premierul Ludovic Orban precizand ca aceasta nu va include noi restrictii. De asemenea, in actul normativ nu vor fi incluse nici reglementarile privind carantina si izolarea, in asteptarea votului Senatului, care a modificat legea si ar urma sa o voteze. UPDATE: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, dupa sedinta extraordinara a Cabinetului Orban. Vezi documentul cu Hotararea de Guvern.

Noi restrictii la granita anuntate de un stat turistic

Noi restrictii la granite pentru turistii care vor sa mearga in Ungaria, a anuntat, duminica, guvernul Viktor Orban. Decizia vine dupa ce cazurile de coronavirus au crescut simtitor in mai multe state, in ultima perioada.

UPDATE Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului de tip nou, in urma reaparitiei unui numar mare de cazuri in mai multe tari, a anuntat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban, informeaza Reuters si Magyar Hirlap.

Ungaria anunta noi restrictii la granita

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri.

VIDEO Iohannis: Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile. Nu se impun noi restrictii, dar nici relaxari

Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu 30 de zile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca nu vor fi impuse noi restrictii, dar nici nu vor exista noi masuri de relaxare.

Revenim la starea de urgenta? Variantele lui Ludovic Orban pentru romani. Urmeaza zile decisive

Numarul in crestere de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza atat medicii, cat si populatia, motiv pentru care specialistii in sanatate au transmis Guvernului o serie de recomandari. Vom afla, in curand, daca revenim sau nu la starea de urgenta intrebarea momentului este, fara indoiala, cea legata de revenirea starii de urgenta. Numarul mare de cazuri .

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica.

Ludovic Orban: M-am ferit sa vorbesc ca un om politic in timpul pandemiei de coronavirus. Romanii asteapta de la autoritati solutii la probleme multiple (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca, de la debutul pandemiei de coronavirus, s-a ferit cat a putut sa vorbeasca precum un om politic si ca a evitat sa aiba confruntari de natura.

Ludovic Orban: Proiectul privind carantina e indispensabil. De fapt, Robert Cazanciuc critica deputatii PSD care au votat forma in care a trecut de Camera Deputatilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este indispensabil si a oferit drept exemplu situatia din alte tari, unde.

Ludovic Orban: Nu vrem sa mai introducem nicio restrictie, ci sa continuam relaxarea. Romanii sa respecte regulile, pentru ca avem de-a face cu un virus periculos (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul Guvernului este sa nu mai instituie nicio restrictie si sa continue cu masurile de relaxare. Totusi, el a marturisit ca au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )