Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ludovic Orban: Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa Nicusor Dan: Am o nostalgie dupa fostul stadion Ghencea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban: Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa Nicusor Dan: Am o nostalgie dupa fostul stadion Ghencea

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la evenimentul de receptie a proiectului de investitii Complexul Sportiv Steaua, ca stadionul Steaua a renascut precum pasarea Phoenix din cenusa, iar acum se prezinta intr-o forma moderna. Seful Executivului a adaugat ca spera ca stadionul sa gazduiasca multe echipe care sa faca performanta la nivel european si international. De asemenea, primarul general Nicusor Dan a marturisit ca are o anumita doza de nostalgie si isi aminteste cum a fost in anul 1987 la meciul Romania - Spania incheiat cu scorul de 3 la 1, pe vremea cand era elev in lotul de matematica. continuă pe Hotnews

Stadionul Steaua a fost finalizat. Cum arata noul complex sportiv care a costat peste 90 de milioane de euro FOTO

Lucrarile la Stadionul Steaua au fost finalizate, iar receptia lucrarilor din Ghencea, care au costat peste 90 milioane de euro, a avut loc vineri seara. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa si se prezinta intr-o forma moderna.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

Guvernul a lansat un portal prin care cetatenii pot transmite propunerile lor pentru debirocratizarea administratiei. Ludovic Orban: Suntem foarte hotarati sa schimbam radical lucrurile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru debirocratizare. in cadrul evenimentului, a fost lansat portalul guvernamental simplificare. gov. ro, prin.

Ludovic Orban: Institutiile sunt obligate prin OUG sa furnizeze serviciile online daca asta se cere, dar multi s-au intors la hartii Interoperabilitatea intre marile baze de date e esentiala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru debirocratizare, ca Executivul a emis o Ordonanta de Urgenta ce obliga institutiile statului sa.

Ludovic Orban: Ministerul Muncii pregateste un proiect de digitalizare a relatiilor de munca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca este absolut necesar procesul de simplificare si digitalizare, astfel incat romanii sa nu mai piarda atat de mult timp in relatia cu statul, pentru a-si rezolva.

Ludovic Orban: Daca ma cheama in fata Parlamentului, e campionat de injuraturi, minciuni si scorneli la adresa mea Noi am fost supusi unor situatii si unor dificultati cum nu a fost supus niciun guvern in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Politica nu faci pentru interesul tau sau numai pentru interesul partidului tau, politica faci pentru interesul general, pentru interesul tarii, a declaratpremierul Ludovic Orban, joi seara, in direct pe B1.

Ludovic Orban: Votul fiecarui om este extrem de important. Alegerile din 6 decembrie au o miza uriasa in 2016, din cauza prezentei scazute la vot, cu mai putin de 14% din voturile cetatenilor PSD aproape a capturat Romania (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre miza uriasa a alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a explicat ca suveranitatea in statul roman este detinuta de cetateni, iar votul fiecarui om este.

Ludovic Orban: Romanii aflati in carantina sau in izolare pot solicita urna mobila pentru a-si exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca autoritatile vor asigura dreptul de vot la alegerile parlamentare inclusiv pentru persoanele aflate in carantina sau in izolare. Data fiind situatia in care se afla,.

Ludovic Orban: Romanii aflati in carantina sau in izolare pot solicita urna mobila pentru a-si exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca autoritatile vor asigura dreptul de vot la alegerile parlamentare inclusiv pentru persoanele aflate in carantina sau in izolare. Data fiind situatia in care se afla,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )