Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Mai multe autoturisme au fost avariate de un sofer care a fugit de la locul accidentului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multe autoturisme au fost avariate de un sofer care a fugit de la locul accidentului

Opt masini au fost avariate, vineri seara, in Constanta, de un sofer care si-a abandonat autoturismul dupa producerea evenimentului, el fiind cautat de politisti. in urma evenimentului, trei persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

Accident grav pe Valea Oltului! Mai multe autoturisme s-au ciocnit frontal. Sunt cinci victime

Cinci persoane au fost ranite, una dintre ele ramanand incarcerata, joi dupa-amiaza, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit frontal pe DN 7, la iesirea din Calimanesti inspre Sibiu, au.

Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Mai multe persoane au fost injunghiate miercuri dupa-amiaza intr-un fast-food dintr-un centru comercial din Manchester. Politistii au facut deja o arestare, si anume un adolescent care se afla in aceste momente in custodia oamenilor legii, scrie The Independent. Politistii nu privesc atacul ca pe unul terorist, iar ancheta este in curs de desfasurare.

Constanta: Opt masini au fost avariate de un sofer care a abandonat autoturismul

Opt masini au fost avariate, vineri seara, in Constanta, de un conducator auto care si-a abandonat a.

Sudul Frantei, afectat de furtuni; mai multe orase au fost inundate

Mai multe furtuni, insotite de ploi abundente, au fost inregistrate in sudul Frantei, miercuri, prov.

VIDEO Norvegia: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane, scrie AFP, care noteaza ca nu sunt cunoscute deocamdata motivatiile barbatului.

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost.

Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli gasite intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei

Politisti si inspectori de la mai multe institutii au facut un control la un club din Sectorul 2 al Capitalei, unde au gasit mai multe nereguli si au aplicat amenzi de peste 52. 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 12 kilograme de carne expirata.

UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta, la Oslo, si a rasturnat mai multe persoane, inclusiv bebelusi gemeni, fara ca motivatiile sa-i fie cunoscute imediat, relateaza AFP.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 24. 00 in judetele Prahova si Buzau si pana la ora 3. 00 in judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt si.

Tragedie pe DN 41! Un sofer care a adormit la volan a decedat

Un sofer in varsta de 54 de ani din municipiul Giurgiu a decedat marti pe DN 41, in comuna Greaca, dupa ce ar fi adormit la volan, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )