Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Ce a mai ramas din fostul Club Bamboo din Mamaia dupa incendiul devastator de noaptea trecuta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce a mai ramas din fostul Club Bamboo din Mamaia dupa incendiul devastator de noaptea trecuta

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime omenesti, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului. Ce a ramas in urma incendiului de la fostul Club Bamboo din Mamaia

Ore in sir s-au luptat pompierii ISU Dobrogea cu flacarile care au mistuit fostul Club Bamboo, actual Silence, din Mamaia Nord. La fata locului au ajuns si criminalistii.

Incendiu de proportii la fostul club Bamboo din Mamaia! Flacarile uriase au mistuit intreaga cladire (VIDEO)

S-a dat alarma pe litoral! Un incendiu violent a izbucnit in fostul club Bamboo din statiunea Mamaia. Flacarile uriase au mistuit intreaga cladire. Din fericire, clubul era inchis, iar inauntru se aflau doar c.

Incendiu devastator la fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a facut scrum - VIDEO

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime omenesti, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pe.

Incendiul devastator de la fostul club Bamboo din Mamaia a fost stins. Localul s-a facut scrum - VIDEO

UPDATEIncendiul violent a fost stins. Pompierii s-au luptat timp de cinci ore sa stinga incendiul si au evacuat angajatii care dormeau atunci cand a izbucnit incendiul. ------- Un incendiu violent a.

Noi imagini de la incendiul care a distrus fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a facut scrum

Incendiu in Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva

Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de luni spre marti la fostul club Bamboo din Mamaia. 60 de pompieri au ajuns la fata locului pentru a stinge flacarile care au curpins locatia. Un angajat a facut un gest extrem pentru a-si salva viata. Incendiu puternic in Bamboo, Mamaia Un incendiu violent a izbucnit in .

VIDEO Un incendiu puternic a distrus in totalitate fostul club Bamboo din Mamaia. UPDATE

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime, porivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica. Incendiul violent a fost lichidat in jurul orei 6,30, in sprijinul pompierilor militari venind si doua autospeciale de stingere private. La fata locului au mai ramas de garda patru masini. O ancheta a specialistilor urmeaza sa identifice cauzele care au generat incendiul.

Cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, distrusa de un incendiu violent

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club B.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )