Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Marea Britanie: Scandal si batai intre soferii de camioane si politie in portul Dover

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marea Britanie: Scandal si batai intre soferii de camioane si politie in portul Dover

Mii de soferi de camioane blocati in portul britanic Dover si-au expirat furia miercuri in timp ce se luptau sa faca testele anti-coronavirus, dupa ce Franta a fost de acord sa usureze blocada, in ciuda temerilor legate de o noua varianta de Covid-19, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Transportatorii rutieri cer culoare verzi pentru intrarea in Marea Britanie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) sustine ca decizia privind suspendarea circulatiei marfurilor catre si dinspre Marea Britanie, incepand din 20 decembrie, pe ruta Dover-Calais - in conditiile in care peste 10. 000 de camioane calatoresc zilnic pe acest traseu in perioadele aglomerate, precum Craciunul - contravine grav recomandarilor practice emise de Comisia Europeana la data de 23 martie 2020, privind infiintarea culoarelor verzi - puncte de trecere a frontierei pentru toate vehiculele de transport de marfa, unde verificarile si controalele medicale eventuale se efectueaza in cel mult 15 minute.

Ce e noua tulpina a virusului si de ce a suspendat inclusiv Romania zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Marea Britanie a venit cu o veste aparent proasta chiar cu cateva zile inainte de Craciun: o noua tulpina a virusului le da batai de cap specialistilor. Marea Britanie a anuntat, peste.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

BREXIT: Un acord comercial intre UE si Marea Britanie, aproape de finalizare

Potrivit publicatiei britanice The Sun, citata de Reuters, un acord comercial in contextul Brexit, incheiat intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, este aproape finalizat si ar putea fi incheiat cat de.

Ce se intampla cu cei 200 de romani blocati intre Franta si Marea Britanie, dupa anularea zborurilor

Mai multi romani aflati in tranzit suntblocati la granita dintre Franta si Marea Britanie, la Dover, dupa ce mai multe tari au inchis granitelepentru a limita raspandirea noii tulpini de Covid-.

Marea Britanie, pe lista neagra: romanii din Anglia nu mai pot sa intre in Romania

Marea Britanie se afla intr-o situatie foarte dificila, la cateva zile dupa ce au fost identificate peste 1000 de cazuri cu o noua tulpina de coronavirus, diferita de cea intalnita la.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

VIDEO Aglomeratie pe Otopeni, aeroportul s-a umplut cu romanii care au prins ultimele curse inainte de suspendarea zborurilor dinspre Marea Britanie

Cursele aeriene dinspre Marea Britanie spre Romania au fost pline luni, unele companii aeriene recurgand chiar la suplimentari de aeronave pentru a acoperi cat mai bine cererea.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

UPDATE Situatie tensionata la granita dintre Marea Britanie si Franta dupa ce a inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )