Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele francez in plenul de la Strasbourg. Reactia lui Macron

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele francez in plenul de la Strasbourg. Reactia lui Macron

Europarlamentarul Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg, criticand-i ideile cu privire la viitorul Uniunii Europene, in care Franta si Germania sunt nucleul dur, lucru pe care l-a clasificat drept o aroganta. continuă pe Adevărul

VIDEO Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele francez Emmanuel Macron in plenul de la Strasbourg

Europarlamentarul Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg, criticand-i ideile cu privire la viitorul Uniunii Europene, in care Franta si Germania sunt nucleul dur, lucru pe care l-a clasificat drept o aroganta.

Maria Grapini, critici dure la adresa lui Emmanuel Macron

Europarlamentarul Maria Grapini l-a mustrat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg. Grapini l-a criticat pe seful statului francez pentru ideile despre.

VIDEO Emmanuel Macron, interpelat de Maria Grapini pentru Europa cu mai multe viteze / Macron: Daca Europa ar fi asteptat ntotdeauna dupa tot clubul, nu ati fi aici

Eurodeputatul roman Maria Grapini l-a acuzat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca se contrazice atunci cand vorbeste despre autoritatea democratiei dar pledeaza pentru o Europa cu mai multe viteze. Macron i-a raspuns sec ca, daca Europa ar fi asteptat intotdeauna dupa tot clubul . ), nu ati fi aici, potrivit Digi 24.

Presedintele Frantei, certat de Maria Grapini. Raspunsul lui Emmanuel Macron

Presedintele Frantei a fost intrebat in Parlamentul European de eurodeputatul roman Maria Grapini despre declaratiile sale cu privire la viitorul Europei, in care afirma ca exista o Europa cu mai multe viteze si ca Franta si Germania.

MARIA GRAPINI a declansat SCANDALUL in Parlamentul European: A SARIT la GATUL lui Macron! ACUZATII fara precedent

Europarlamentarul Maria Grapini l-a mustrat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata intregului plen al Parlamentului European de la Strasbourg. Grapini a criticat public ideile lui Macron despre viitorul.

Politic show: Schimb de replici intre Maria Grapini si presedintele Frantei; Dragnea nuanteaza in privinta mutarii Ambasadei Romaniei: Este o dorinta pe care eu o consider legitima ca toate ambasadele sa se mute in Ierusalim; Danca (PNL): Avem informatii

Liviu Dragnea: Cei ingroziti de unele prevederi din legile justitiei l-au influentat pe presedinte sa faca orice pentru a intarzia intrarea lor in vigoare Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis, care. Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce iubita lui a anuntat ca da in judecata site-ul timesnewroman Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca iubita sa, Irina Tanase, nu l-a consultat cand, impreuna cu alte patru femei din PSD, au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )