Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO. Marturia unui buzoian despre atentatul de la Nisa: Ne-am busit unii de altii ca sa ne ferim din calea camionului

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Marturia unui buzoian despre atentatul de la Nisa: Ne-am busit unii de altii ca sa ne ferim din calea camionului

Un buzoian stabilit la Nisa a povestit, pe Facebook, cum a trait atacul terorist. continuă pe România Liberă

Noi marturii socante despre atentatul de la Nisa

Un motociclist a incercat sa opreasca, din mers, camionul care a intrat in multime joi seara in cursul atentatului de la Nisa, straduindu-se sa deschida portiera vehiculului ce circula cu viteza redusa pe Promenade des Anglais, dar a cazut, potrivit relatarilor jurnalistului german Richard Gutjahr, citat de AFP.

Traian Basescu, despre atentatul de la Nisa: Sincer sa fiu, nu a fost o surpriza pentru mine. Atacul a fost de un cinism incredibil (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoruiul Europei, insa a subliniat.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

Atentat la Nisa. Marturia unui roman: Cand camionul s-a pus in miscare, oamenii se calcau in picioare si de frica se aruncau in mare

Buzoianul Adrian Bogdan, stabilit din 2003 la Nisa si care in timpul atacului terorist se afla pe Promenade des Anglais, povesteste ca in acel moment zona era extrem de aglomerata si ca, dupa ce camionul s-a pus in miscare lovind multimea, oamenii se calcau in picioare, iar de frica se aruncau pe plaja sau in mare.

Marturia unui roman din Nisa: A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem impuscati

Un tanar roman de 24 de ani, Adrian Iliuta, a reusit sa scape in urma atentatului terorist din Nisa, in care si-au pierdut viata 80 de persoane, iar alte 150 au fost ranite, dintre care 42.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )