Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO McLaren a prezentat monopostul pentru noul sezon din Formula 1: MP4-29

Hotnews Hotnews,
 VIDEO McLaren a prezentat monopostul pentru noul sezon din Formula 1: MP4-29

McLaren a prezentat, vineri, noul monopost pentru sezonul 2014 al Formulei 1: MP4-29. Britanicii au publicat primele fotografii, iar principala schimbare fata de stagiunea trecuta este forma nasului. continuă pe Hotnews

Ungaria, la ONU: A prezentat scuze pentru responsabilitatea pe care a avut-o in cadrul Holoscaustului

Ungaria a prezentat scuze pentru responsabilitatea pe care a avut-o in cadrul Holocaustului, pentru prima data la sediul ONU, a declarat ambasadorul ungur la aceasta organizatie, Csaba Korosi, citat de MT.

Force India, prima echipa de Formula 1 care lanseaza monopostul pentru 2014

Echipa miliardarului indian Vijay Mallya a dezvaluit, miercuri, primele imagini cu monopostul care va concura in sezonul 2014 din Formula 1.

Lily Allen lanseaza un lyric video foarte colorat pentru noul single Air Balloon! Vezi aici cum arata!

Dupa ce ne-a oferit primele imagini din videoclipul piesei Air Balloon pe care l-a filmat in Africa de Sud, Lily.

HOT! David Bisbal prezinta clipul pentru noul single Diez Mil Maneras + anunta titlul viitorului album Tu Y Yo!

Bucurie mare pentru fanii artistului spaniol! David Bisbal nu numai ca lanseaza piesa Diez Mil Maneras si videoclipul acesteia, insa.

Antena 3 a oferit diplome de onoare si curaj pentru eroii salvatori din Muntii Apuseni

In tragedia aviatica din Apuseni, oamenii simpli au facut diferenta dintre viata si moarte. Un padurar care a actionat fara sa-i ceara nimeni si cativa localnici inimosi au fost eroii unei actiuni care.

Posta Romana estimeaza un profit operational de 15,1 milioane lei pentru ultimul trimestru din 2013

Posta Romana a anuntat miercuri ca estimeaza pentru ultimul trimestru al anului 2013 un profit operational de 15. 000 lei, efect al implementarii masurilor de reorganizare, eficientizare si restructurare. Pe motivul restabilirii echilibrului intre volumul de prestatii postale si a numarului de angajati, compania a concediat 3650 de angajati in perioada 18-23 august 2013. La finalul anului trecut, Posta avea 27. 451 de angajati.

Nicolas Maduro da vina pe telenovele pentru cresterea criminalitatii din Venezuela

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a acuzat posturile de televiziune, care transmit telenovele, pentru cresterea ratei criminalitatii din aceasta tara, in timpul unei intalniri cu reprezentantii.

Avertizari de ceata si polei pentru 11 judete din Transilvania si Moldova.

11judete din Transilvania si Moldova se afla sub cod galben de ceata si polei, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 8,05 si 11,00, local in judetele Harghita, Alba si Covasna, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, inclusiv in municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala ceata, care va determina o vizibilitate redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, intre orele 8,00 si 14,00, local in judetele Suceava, Botosani, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )