Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Mesaje importante pe scena internationala, lansate de Trump cu Iohannis in cadru: Rusia, China, Afganistan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesaje importante pe scena internationala, lansate de Trump cu Iohannis in cadru: Rusia, China, Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a nimerit, marti, in mijlocul unor discutii care depasesc cu mult temele curente si anvergura politicii cu care ne-au obisnuit politicienii romani: in Biroul Oval de la Casa Alba, liderul american Donald Trump a folosit prilejul intalnirii cu omologul roman pentru a lansa in presa internationala mesaje de o importanta imensa pentru tot mapamondul, de la o eventuala reprimire a Rusiei in formatul G8 pana la razboiul comercial cu China sau situatia din Afganistan. continuă pe Hotnews

Ce efecte va avea intelegerea Trump-Iohannis privind firmele chineze de tehnologie

Unul din subiectele importante transate de Klaus Iohannis si Donald Trump la Casa Alba a fost cel legat de implicarea companiilor chineze in retele 5G. Discutiile vin in contextul in care compania chineza Huawei este unul dintre cei mai mari parteneri ai operatorilor de telecomunicatii din Romania.

Ce a obtinut Romania in urma intalnirii Trump - Iohannis

Cresterea prezentei militare americane in Romania, sustinerea luptei impotriva coruptiei si sprijin privind eliminarea vizelor pentru romani sunt printre promisiunile facute de Donald Trump lui Klaus Iohannis la intalnirea de la Casa Alba.

Trump: Iohannis poate rezolva problema coruptiei in Romania; Cum contribuie la consolidarea parteneriatului strategic vizita la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a exprimat aprecierea fata de activitatea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contributia sa la lupta impotriva coruptiei. De asemenea.

Casa Alba, comunicat de presa in timpul intalnirii Trump - Iohannis: Viitorul Romaniei si al relatiei Romaniei cu Statele Unite este foarte, foarte stralucit

Presedintele Donald Trump l-a primit marti seara la Casa Alba pe presedintele Klaus Iohannis pentru a doua de cand detine functia suprema in Statele Unite. in timpul acestei intalniri, Casa Alba a emis un co.

intalnire Trump-Iohannis. Mihai Gadea, interventie direct de la Casa Alba: Am aflat ce se pregateste

Mihai Gadea a avut o interventie direct dinStatele Unite, in cadrul unei Editii Speciale de la Antena 3, chiar inainte cu o ora de intalnirea dintre Klaus Iohannis si presedintele american Donald Tr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )