Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Mesajul de incurajare al medicului Musta pentru colegii din tara: Vom castiga acest razboi impreuna!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mesajul de incurajare al medicului Musta pentru colegii din tara: Vom castiga acest razboi impreuna!

Medicii aflati in linia intai la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, acolo unde au fost vindecati pana acum 53 de bolnavi de COVID-19, au realizat un filmulet prin care ii incurajeaza pe colegii medici din tara si ii cheama pe cetateni sa le fie alaturi. continuă pe Adevărul

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Secretul medicului Virgil Musta pentru a evita infectarea cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a devenit centrul din Romania cu cea mai mare rata de pacienti vindecati de coronavirus. Medicul Virgil Musta a oferit o serie de recomandari pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus, intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors.

VIDEO Mesajul medicilor timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara

VIDEO) Medicii timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara, au filma.

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti SIF Transilvania SIF3) a completat ordinea de zi a adunarii din data de 28 aprilie cu punctele solicitate de un grup de actionari, intre care o noua propunere de dividend sau atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo, informeaza societatea printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Moldova propune un dividend cu randament de 4,6%

Actionarilor li se va mai supune la vot corelarea actului constitutiv al SIF-ului cu Legea FIA, ce da posibilitatea eliminarii pragului de detinere * Societatea doreste rascumpararea a cel mult 20,8 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,07% din SIF Actionarii SIF Moldova SIF2) au fost convocati, la data de 27 aprilie, pentru adunarea de bilant, cu propunerea distribuirii, din profitul anului trecut, a unui dividend de 0,06 lei, si oferirea posibilitatii subscrierii in cadrul unei oferte publice de cumparare, se arata in raportul SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un startup sustine ca are solutia pentru criza din spitalele cu pacienti Covid-19

Un startup din Romania sustine ca are solutia pentru a rezolva criza prin care trec spitalele romanesti in aceasta perioada. Creste numarul pacientilor infectati cu coronavirus de la o.

Gabriela Firea: 30.000 de combinezoane pentru medicii din Bucuresti sunt blocate in vama!

Primarul General dezvaluie faptul ca procedurile vamale sunt unele dintre motivele pentru care se in.

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Banat-Crisana propune doua variante de repartizare a profitului anului trecut

Dividend cu randament brut de 2,1% sau derularea unui program de rascumparare pentru 2,9% din actiunile SIF1 * Actionarilor li se va mai supune la vot ca 880. 000 de titluri SIF Banat-Crisana sa fie distribuite gratuit catre conducerea societatii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )