Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Mesajul proiectat la deschiderea festivalului Spotlight: 26 Mai, hai la vot fara PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul proiectat la deschiderea festivalului Spotlight: 26 Mai, hai la vot fara PSD

Joi seara, la deschiderea festivalului Spotlight, cel mai mare festival de lumini din Romania, a fost proiectat pe o cladire mesajul 26 Mai, hai la vot fara PSD. continuă pe Hotnews

Bucurestiul devine orasul luminilor. Faimosul DJ Bob Sinclar a dat startul festivalului Spotlight - VIDEO

Timp de patru seri, Capitala se transforma intr-o adevarata expozitie de arta digitala. Aseara s-a dat startul celei de-a cincea editii a festivalului Spotlight, unde lumina intalneste tehnologia. Artisti di.

Subiectele zilei: La PSD s-a licitat viitorul justitiei Romaniei; Tudorel Toader, singurul ministru al Justitiei care nici macar nu a mentionat problema luptei anticoruptie; Ce votam pe 26 mai?

Remanierea Ministrului Justitiei a fost intens comentata miercuri. Toader si Iordache impreuna nu fac o jumatate din cota de egolatrie promovata de Nicolicea. Pleaca Belodedici, vine Bumbescu, pentru a mai zambi putin ca oricum atmosfera arata ca la razboi. Toader a fost insuficient de obedient, iar la Nicolicea nici nu se pune problema ca n-ar asculta. El este insasi vocea, mesajul si decizia de a face din justitie ceea ce-si doreste partidul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )