Libnet.ro
UNICEF

08:16

VIDEO Microsoft a dat primele detalii despre noul Windows care nu se va numi 9, ci Windows 10

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Microsoft a dat primele detalii despre noul Windows care nu se va numi 9, ci Windows 10

Microsoft a dat primele detalii despre cea mai noua varianta a sistemului de operare Windows care insa nu se va numi Windows 9, cum se astepta toata lumea, ci Windows 10. Butonul de Start, care disparuse la Windows 8, se reintoarce, insa noul sistem de operare se vrea a fi o platforma universala care sa poata fi utilizata in conditii bune atat pe PC, cat si pe tableta si smartphone. Windows 8 s-a lansat in octombrie 2012, insa cotele de piata sunt sub asteptari. continuă pe Hotnews

Noile detalii despre Windows 9 confirma cele mai importante zvonuri

Cu doar cateva zile pana la conferinta Microsoft pentruWindows 9, au fost confirmate noi detalii despre sistemul de operare. Marti, pe 30 septembrie, Microsoft a organizat o conferinta in care va dezvalui viitorul platformei Windows. Cel mai probabil, acela va fi contextul perfect pentru ca gigantul din Redmond sa dezvaluia noua iteratie a sistemului de operare. Nu de alta, dar in ultimele saptamani am fost pur si simplu asaltati cu zvonuri pe marginea acestui subiect. Cu doar cateva zile inainte [].

VIDEO FOTO. Noul Windows 9 va fi, de fapt, Windows 10. Cand va fi lansat ?

Microsoft a lansat, marti seara, la San Francisco noul sau sistem de operare Windows. Acesta se va numi Windows 10 si nu Windows 9 asa cum se astepta toata lumea si cum ar fi fost firesc. Terry Myerson, seful Windows, sustine ca Windows 10 este intr-o versiune de baza acum, insa dezvoltarea proiectului va continua pana in momentul lansarii oficiale.

Ultimele detalii despre HTC Eye: camera dubla, dar cu 13 megapixeli

HTC pregateste finalul camerelor UltraPixel sau mareste seria telefoanelor cu Duo Camera. Noile informatii despre HTC Eye il dau drept un smartphone cu Duo Camera si 13 megapixeli. Pe 8 octombrie, HTC sustine un eveniment in New York. Dupa camera pentru sporturi extreme, compania ar pregati HTC Eye, un smartphone cu Duo Camera si 13 megapixeli. Daca zvonurile se materializeaza, aceasta ar putea aduce finalul UltraPixel pentru telefoanele de top ale taiwanezilor, conform UberGizmo. Tehnologia a debutat in 2013, pe [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )