Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Mii de manifestanti prodemocratie au iesit din nou in strada la Hong Kong

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mii de manifestanti prodemocratie au iesit din nou in strada la Hong Kong

Mii de militanti prodemocratie au iesit in strada la Hong Kong, duminica, pentru prima data de la manifestatiile care au paralizat timp de peste doua luni, in toamna, cartiere intregi din fosta colonie britanica. continuă pe Hotnews

Mii de oameni au iesit din nou in strada la Hong Kong

Mii de militanti prodemocratie au iesit, duminica, in strada la Hong Kong. Cu umbrele galbene, devenite simbolul campaniei prodemocratie, manifestantii au defilat incet prin centrul orasului pentru a cere un sufragiu universal veritabil la urmatoarele alegeri pentru conducerea Guvernului local, in 2017, relateaza Mediafax.

MII de oameni au iesit din nou pe strazile din Hong Kong

Mii de militanti prodemocratie au iesit in strada la Hong Kong, duminica, pentru prima data de la manifestatiile care au paralizat timp de peste doua luni, in toamna, cartiere intregi din fosta colonie.

Petitie pentru repararea Drumului Rusinii. Oamenii si-au pierdut rabdarea si ar putea sa iasa din nou in strada

Drumul Rusinii este cel mai prost drum din judetul Brasov si este aproape impracticabil. De zece ani se asteapta repararea lui, dar pana acum au fost doar promisiuni. Oamenii au facut acum o petitie care va ajunge pe masa guvernantilor.

The Pirate Bay este din nou online

Cel mai mare tracker de torrente, The Pirate Bay, este din nou online, dupa o absenta de aproximativ sapte saptamani. The Pirate Bay a fost inchis pe data de 9 decembrie, iar unii utilizatori au fost de-a dreptul panicati de gandul ca sursa lor principala de jocuri, muzica si filme piratate nu va mai reveni [].

Traian Basescu este din nou bunic

Traian Basescu este din nou bunic. Fiica sa Elena Basescu a nascut sambata noapte un baietel. Fostul presedinte s-a grabit sa anunte aparitia unui al membru al familiei pe Facebook. S-a.

Alin Cocos, din nou la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a venit din nou la sediul central al DNA, joi, dupa ce a dat declaratii, acum doua zile, in dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, informeaza Mediafax.

Super Bowl 2015: Scandal inaintea finalei, dupa ce Marshawn Lynch a luat din nou in ras presa

Marshawn Lynch, jucatorul echipei de fotbal american Seattle Seahawks, care o va intalni pe New England Patriots in Super Bowl, a refuzat din nou sa raspunda intrebarilor, intr-o conferinta de presa. Lynch a repetat aceeasi fraza de 14 ori.

Statul Islamic ameninta din nou ca va ucide pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea Statul Islamic SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji.

BELARUS: Lukasenko candideaza, din nou, la presedintie

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2015, deoarece, in opinia sa, reprezinta singura pavaza impotriva prabusirii tarii, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Volumul si valoarea tranzactiilor futures - din nou, foarte reduse

Dupa prima jumatate a penultimei sedinte a saptamanii si implicit, a lunii ianuarie, pe piata Sibex se contura o noua sedinta slaba din perspectiva volumului si valorii tranzactiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )