Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Minerii din Rosia Montana au protestat din nou in subteran: Cerem celor din Piata Universitatii sa ne inteleaga si sa dialogheze cu noi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Minerii din Rosia Montana au protestat din nou in subteran: Cerem celor din Piata Universitatii sa ne inteleaga si sa dialogheze cu noi

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care au stat blocati subteran au reluat duminica, protestul, pentru doua ore in mina Catalina Monulesti. Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul RMGC a organizat aceasta actiune pentru a transmite de la fata locului conditiile in care au stat protestatarii la cateva sute de metri de suprafata pamantului. continuă pe Adevărul

Minerii din Rosia Montana vor fi vizitati saptamana viitoare de parlamentarii din Comisia speciala

Minerii din Rosia Montana vor fi vizitati saptamana viitoare de parlamentarii din Comisia speciala. Doua zile vor sta alesii la gura minei, timp in care vor discuta cu ortacii si localnicii. Vizita la Rosia.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta un nou protest de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea aproximativ 4. 500 de persoane. Organizatorii anunta si traseul manifestatiei: se vor aduna la fantana din Piata 21 Decembrie 1989, apoi vor pleca in mars pe Bd. Carol I - Bd. Ferdinand I - Sos. Pantelimon - Sos. Iancului - Bd. Pache Protopopescu, din nou pe Bd. Carol I, de unde vor reveni in Piata Universitatii.

Minerii de la Rosia Montana anunta un nou protest in mina

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti ar urma sa intre, astazi, din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

LIVE DEZBATERE HISTORIA, ORA 11.00 - intre adevar si minciuna: Patrimoniul arheologic din Rosia Montana

Proiectul minier de exploatarea aurului de la Rosia Montana continua sa suscite dezbateri aprinse in societatea romaneasca. in ciuda faptului ca foarte multi arheologi si istorici s-au opus acordarii avizului de catre Ministerul Culturii, institutia a dat unda verde pentru desfasurarea proiectului. Unul dintre cei mai aprigi contestari ai avziului dat de Ministerul Culturii este reputatul arheolog Mircea Babes.

Minerii care s-au blocat in subteran la Rosia Montana vor intra din nou in galerie

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti vor intra duminica din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior, informeaza Agerpres.

Canadienii si cianurizarea Romaniei sau Proiectul Rosia Montana, un nou holocaust, economic si chimic, aplicat romanilor, dupa cel kominternist

De Rosia Montana m-am indragostit de la prima vedere. Se intampla in septembrie 2008, in drum spre Chisinau, cand reveneam din Gyula, capitala romanilor din Ungaria, unde lansasem albumul Romanii din jurul Romaniei in imagini.

Canadienii si cianurizarea Romaniei sau proiectul Rosia Montana, un nou holocaust, economic si chimic, aplicat romanilor, dupa cel kominternist

De Rosia Montana m-am indragostit de la prima vedere. Se intampla in septembrie 2008, in drum spre Chisinau, cand reveneam din Gyula, capitala romanilor din Ungaria, unde lansasem albumul Romanii din jurul Romaniei in imagini.

Zgonea, la Rosia Montana: Antonescu ar trebui sa vina aici.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Rosia Montana, raspunzand unei intrebari, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, ar trebui sa-si gaseasca timp sa mearga in zona, el adaugand: Poate sa inteleaga ca nu doar cei din marile orase ne voteaza pe noi. Zgonea s-a intalnit cu oficialitatile din Rosia Montana, cu reprezentanti ai RMGC si cu mineri, el vizitand si galeria Catalina-Monulesti, potrivit Mediafax. Ulterior el a sustinut o declaratie, fiind .

Presedintele Camerei Deputatilor a ajuns la Rosia Montana.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, duminica dimineata, la Rosia Montana, unde urmeaza sa viziteze carierele din zona impreuna cu reprezentanti ai autoritatilor locale si ai Sindicatului Viitorul Mineritului. Valeriu Zgonea a fost asteptat de primarul din Rosia Montana, Eugen Furdui, si de liderul Sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, cu care a discutat in sediul primariei. De asemenea, in fata primariei se aflau si cateva zeci de persoane, sustinatoare .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )