Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, in mijlocul protestatarilor de la APIA: Fiti linistiti si munciti!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, in mijlocul protestatarilor de la APIA: Fiti linistiti si munciti!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a deplasat la Slatina in cursul zilei de joi, 16 noiembrie, pentru a discuta cu angajatii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), care au protestat in fata institutiei fata de preconizatele scaderi ale salariului. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, in mijlocul protestatarilor de la APIA: Fiti linistiti si munciti!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a deplasat la Slatina in cursul zilei de joi, 16 noiembrie, pentru a discuta cu angajatii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), care au protestat in fata institutiei fata de preconizatele scaderi ale salariului.

Stati linistiti si munciti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a transmis angajatilor Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) din teritoriu, care au anuntat ca vor incepe astazi protestele, nemultumiti fiind ca le vor scadea salariile din 2018, sa fie linistiti si sa munceasca, iar subventiile sa plece catre fermieri, pentru ca avem bani in buget, potrivit Agerpres.

Petre Daea aduce un omagiu COMUNISMULUI! Bustul socrului lui Nastase, instalat la Ministerul Agriculturii

Ministrul Agriculturii s-a remarcat prin mai multe idei trasnite, dar acum loveste decisiv. Petre Daea a instalat in holul institutiei pe care o conduce bustul socrului lui Adrian Nastase,.

Protest la APIA Alba. Angajatii sunt nemultumiti ca le scad salariile. Ministrul Agriculturii: Stati linistiti si munciti

Aproximativ 100 de angajati ai APIA Alba protesteaza, joi, nemultumiti ca in urma Legii salarizarii le vor scadea veniturile cu sume intre 600 si 2. 000 de lei. in prezent, un salariu mediu in aceasta institutie de de circa 7. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )