Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, revedere cu colegii de facultate: intalnirea a fost placuta, dar umeda

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, revedere cu colegii de facultate: intalnirea a fost placuta, dar umeda

Cea mai mare expozitie agricola din Vestul tarii, organizata de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banatul din Timisoara s-a incheiat duminica. La deschiderea evenimentului de la Agronomie a participat si minsitrul Agriculturii, Petre Daea, pentru care vizita la Timisoara a fost si un prilej de revedere cu fostii colegi de facultate. intalnirea a fost placuta, dar umeda, avea sa declare Petre Daea, la final. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, atentionat de mitropolitul Banatului: Deschideti punga pentru irigatii. Nu mai vorbim de o agricultura medievala (VIDEO)

Aflat in Timisoara, la o expozitie de agricultura, ministrul Petre Daea a primit un mesaj de la mitropolitul Banatului. Sa nu uite sa deschida punga pentru irigatii, pentru ca nu mai putem realiza.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre programul Lana: Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti. iti asigura tunsul

Cel mai mare targ agricol din Vestul tarii si-a deschis, vineri, portile la Timisoara. La evenimentul organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banatul USAMVB) din Timisoara a participat si Ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Mitropolitul Banatului, ruga pentru ministrul Agriculturii: Deschideti punga pentru irigatii, nu asteptati ploaia

Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, l-a rugat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sa nu uite sa deschida punga pentru irigatiile din agricultura, pentru ca nu se mai poate realiza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )