Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Ministrul Transporturilor, acuzat ca discrediteaza protestul pentru autostrazi: Actiune de PR de cea mai joasa speta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Transporturilor, acuzat ca discrediteaza protestul pentru autostrazi: Actiune de PR de cea mai joasa speta

16,2 kilometri din acest drum vor avea profil de autostrada. Constructorul drumului este asocierea Spedition UMB SRL Tehnostrade SRL. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor participa la protestul pentru autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca va participa la protestul Romania vrea autostrazi sieu.

Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Iohannis:sieusustin protestul pentru autostrazi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Ministrul transporturilor, despre protestul de 15 minute: Autostrada Moldova tocmai a inceput, nu avem timp sa stam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Bacau, in timpul protestului de 15 minute pentru constructia de autostrazi, ca angajatii si firmele care au contracte pentru constructia de drumuri nu au timp sa stea, asa ca muncesc, dar ca e dreptul fiecaruia sa protesteze, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor, mesaj HALUCINANT pentru protestatarii sieu: Autostrada Moldovei intra in linie dreapta. Noi facem autostrazi, nu avem timp sa stam (FOTO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, le-a dat o replica PSD-ista protestatarilor sieu vreau Autostrada, inspirata din discursul sefului sau de partid Liviu Dragnea. Autostrada Moldova tocmai a.

Crama Girboiu se alatura protestul pentru autostrazi. Peste 100 de angajati si colaboratori intrerup maine lucrul

Una dintre cele mai apreciate companii producatoare de vinuri din zona Vrancei, Crama Girboiu, a anuntat ca se alatura protestului pentru autostrazi, iar maine, de la ora 15:00, isi intrerupe activitatea pentru 15 minute.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Ministrul Transporturilor: intre Simeria si Sighisoara se va circula cu 160 km/h pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmatca pe tronsonul de cale ferata dintre Simeria si Sighisoara, unde au loc lucrari, se va circula cu 160 de kilometri pe ora, pana la sfarsitul anului.

Ministrul Transporturilor, in vizita pe santierele de cale ferata din Alba. Lotul Coslariu - Vintu de Jos, finalizat in 2019

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, joi, la Alba Iulia ca a primit promisiuni de la constructorii lotului de cale ferata dintre Coslariu si Vintu de Jos ca lucrarile vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )