Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Vrem sa dezvoltam o ruta a vinului in Romania si in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Vrem sa dezvoltam o ruta a vinului in Romania si in Republica Moldova

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, si directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, au participat vineri, la Fintesti, la prezentarea cramei Lacerta, o investitie de peste 8 milioane de euro. Cu acest prilej, cei doi demnitari au oferit detalii despre proiectul comun Ruta domnitorului Stefan cel Mare si Sfant. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului anunta o ruta comuna Romania - Republica Moldova pentru dezvoltarea conceptului de wine tourism

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, demararea unui proiect al celor doua tari privind stabilirea unor rute turistice comune, iar Drumul Vinului si Ruta Voievodului Stefan cel Mare si Sfant Sunt primele proiecte de turism care vor include obiective din ambele tari, prezentate intr-un produs turistic unic.

Ministrul Turismului: Drumurile cu destinatie turistica trebuie finantate cu prioritate

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a facut apel vineri la autoritatile locale si judetene din Buzau sa asigure infrastructura rutiera in localitatile cu potential turistic si sa finanteze cu prioritate.

Vanzarea voucherelor de vacanta e ilegala

Vanzarea voucherelor de vacanta este ilegala, iar amenzile ajung la 27. 000 lei, a anuntat, astazi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, care a subliniat ca autoritatile iau in calcul inlocuirea acestor tichete, de anul viitor, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )