Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mitinguri masive in toata tara impotriva lui Ponta / In Cluj s-au adunat circa 10.000 de oameni / Cateva miide protestatari din Bucuresti au scandatla sediul PSD -Ponta, nu rezisti nici cu mii de securisti! / Ponta, ce-a patit procurorul Panait?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mitinguri masive in toata tara impotriva lui Ponta / In Cluj s-au adunat circa 10.000 de oameni / Cateva miide protestatari din Bucuresti au scandatla sediul PSD -Ponta, nu rezisti nici cu mii de securisti! / Ponta, ce-a patit procurorul Panait?

Miting la Sibiu - Sursa: AgerpresZeci de mii de romani au participat vineri seara la mitingurile de solidaritate cu romanii din strainatate in mai multe orase din tara, printre care Cluj Napoca, Bucuresti, Timisioara, Bacau, Arad, Oradea, Brasov, Bacau, Iasi, Galati, Roman, Piatra Neamt sau Craiova. Recordul de participare s-a inregistrat la Cluj intre 10. 000 si 15. 000 - in functie de estimari). In Bucuresti au protestat cateva mii de oameni. Toate mitingurile au fost organizate pe Facebook si s-au transformat in mitinguri anti-Ponta si anti-PSD. Cei mai multi dintre participanti au fost tineri si nu s-au inregistrat evenimente violente. Au fost citeva tensiuni doar in orasele unde PSD a organizat contra-manifestatii Bacau, Craiova). De remarcat boicotul din partea multor televiziuni de stiri, cu exceptia Digi 24, Realitatea TV, Nasul TV si, pentru citeva momente, B1 TV. continuă pe Hotnews

VIDEO Mitinguri masive in toata tara impotriva lui Ponta / In Cluj s-au adunat circa 10.000 de oameni / Cateva miide protestatari din Bucuresti au scandatla sediul PSD -Iesi afara, javra ordinara / Ponta, nu rezisti nici cu mii de securisti! / Ponta, ce-

Miting la Sibiu - Sursa: AgerpresZeci de mii de romani au participat vineri seara la mitingurile de solidaritate cu romanii din strainatate in mai multe orase din tara, printre care Cluj Napoca, Bucuresti, Timisioara, Bacau, Arad, Oradea, Brasov, Bacau, Iasi, Galati, Roman, Piatra Neamt sau Craiova. Recordul de participare s-a inregistrat la Cluj intre 10. 000 si 15. 000 - in functie de estimari). In Bucuresti au protestat cateva mii de oameni. Toate mitingurile au fost organizate pe Facebook si s-au transformat in mitinguri anti-Ponta si anti-PSD. Cei mai multi dintre participanti au fost tineri si nu s-au inregistrat evenimente violente. Au fost citeva tensiuni doar in orasele unde PSD a organizat contra-manifestatii Bacau, Craiova). De remarcat boicotul din partea multor televiziuni de stiri, cu exceptia Digi 24, Realitatea TV, Nasul TV si, pentru citeva momente, B1 TV.

Aproximativ 30.000 de romani au participat la manifestatii pro-Ponta in toata tara

Aproximativ 32. 000 de persoane din toata tara au iesit in strada, vineri seara, in semn de sustinere pentru candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta. Numarul lor este de aproape 6 ori.

Peste 17.100 de locuri de munca, disponibile vineri in toata tara

Aproximativ 17. 100 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Prahova.

Peste 16.500 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara

Peste 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Prahova.

Peste 16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri in toata tara

Peste 16. 300 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova si Arad.

Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti in toata tara

Peste 15. 800 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova si Arad.

Agentiile de presa internationale: Mii de romani in strada impotriva premierului Ponta

Mii de romani au iesit in strada, vineri, cu doua zile inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pentru a cere un vot liber si pentru a reclama demisia premierului Victor Ponta, favorit in acest scrutin, relateaza agentia France-Presse. Si agentia britanica Reuters relateaza ca mii de romani au participat, vineri, la proteste antiguvernamentale in mai multe orase din tara, pentru a cere alegeri corecte.

Studentul de la Drept a depus plangerea la DNA impotriva lui Ponta, Pricopie, Costoiu si Plumb pentru minivacanta de alegeri. Care sunt acuzatiile si argumentele studentului fortat sa intre in vacanta de alegeri

Alexandru Bajdechi, student in primul an la Facultatea de Drept din Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ca a depus plangerea la DNA impotriva premierului si a ministrilor care au promovat minivacanta de alegeri pentru studenti. Tanarul a trimis HotNews. ro o copie a plangerii penale, in care listeaza argumentele prezentate procurorilor pentru a-si sustine acuzatia de abuz in serviciu. Guvernul a aprobat marti, la propunerea Ministerului Educatiei, o Hotarare care prevede ca universitatile isi suspenda cursurile vineri, 14 noiembrie, si luni, 17 noiembrie, in vederea sprijinirii exercitarii dreptului la vot. Vezi in articol textul integral al plangerii depuse la DNA impotriva premierului Victor Ponta si a ministrilor Remus Pricopie, Mihnea Costoiu si Rovana Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )