Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Momentul in care doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala. Sapte oameni au fost raniti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala. Sapte oameni au fost raniti

Doua tramvaie s-au ciocnit frontal, miercuri, in zona Eroii Revolutiei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite. Momentul impactului a fost filmat cu camera de bord din tramvaiulimplicat in incident- transmite Digi24. continuă pe Adevărul

Doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala. Sapte persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate la spital (FOTO)

Doua tramvaie s-au ciocnit frontal, miercuri, in jurul pranzului, in zona Sura Mare din Sectorul 4 al Bucurestiului. Accidentul s-a produs din cauza neatentiei unuia dintre vatmani, care ar fi uitat sa schimbe ma.

Sapte raniti in Capitala dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in apropierea Cimitirului Bellu FOTO

Accident rutier intre doua tramvaie, in apropierea Cimitirului Bellu din Capitala. Este vorba de doua tramvaie de pe liniile 7 si linia 11 care s-ar fi lovit din cauza unuia dintre vatmani care nu a manevrat un macaz. Conform pompierilor militari, sapte persoane au fost ranite usor.

S-au ciocnit doua tramvaie. Sapte oameni au ajuns la spital

Doua tramvaie ale STB s-au ciocnit, miercuri dimineata, in Sectorul 4 al Bucurestiului.

Bucuresti Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Sura Mare: 7 persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Sura Mare, Bucuresti, sapte persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov. Victimele au suferit leziuni usoare si sunt in evaluare medicala. Sase persoane, printre care si un vatman, au fost transferate la spital, potrivit sursei citate.

VIDEO Momentul in care un adolescent paralizat incearca sa comita un jaf folosindu-si picioarele pentru a tine arma

Un incident halucinant s-a petrecut marti intr-un magazin de bijuterii din Brazilia avandu-l ca protagonist pe un adolescent paralizat. Acesta a incercat sa comita un jaf, desi nu poate vorbi si nu-si poate misca mainile.

VIDEO Barbatul care a pierdut un plic cu 30.000 de euro intr-un magazin din Timisoara a mers la Politie sa recupereze banii dupa mai bine de doua saptamani Explicatia acestuia

Politistii din Timisoara au incercat zile la rand sa il gaseasca pe cel care a pierdut un plic cu 30. 000 de euro intr-un supermarket din oras, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Dupa mai bine de doua saptamani insa, barbatul a mers la Politie sa isi recupereze banii, scrie Opinia Timisoarei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )