Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Momentul in care un microbuz plin cu muncitori se rastoarna pe DN1, surprins de o camera de bord

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care un microbuz plin cu muncitori se rastoarna pe DN1, surprins de o camera de bord

Momentul in care un microbuz plin cu navetisti se rastoarna pe DN1 dupa ce loveste un parapet care separa sensurile de mers a fost surprins, miercur dimineata, de camera de bord a unui autoturism care cirucla in sens opus. Daca nu era zidul despartitor probabil am fi asistat la o tragedie. continuă pe Adevărul

Ultima ora. Microbuz plin cu copii, implicat intr-un accident rutier. Cei mici urmau sa ajunga la after-school

Momente de panica pentru unsprezece copii, dupa ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut cu putin timp in urma. Nefericitul eveniment a avut loc in Ploiesti, pe strada Zidari, in jurul orei 10:50. in ce stare se afla micutii Alerta in randul parintilor, dupa ce copiii lor, pe care ii stiau in siguranta, au .

Un microbuz plin cu muncitori s-a rasturnat pe DN 1. Zece persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri dimineata, pe DN 1, imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferata de la Movila Vulpii. Traficul rutier pe sensul Campina-Ploiesti este blocat complet. Mai.

VIDEO Momentul in care rafturile dintr-un hipermarket din Brazilia s-au prabusit peste clienti si angajati. O persoana a murit

O persoana a murit si alte 8 au fost ranite dupa ce rafturile unui hipermarket din Brazilia s-au prabusit peste ele Teribilul accident s-a petrecut in orasul Sao Luis din nordul Braziliei, relateaza Digi 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )