Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Momentul emotionant in care un bebelus surd aude pentru prima oara vocea mamei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul emotionant in care un bebelus surd aude pentru prima oara vocea mamei

Un tata a tinut sa impartaseasca momentul in care fiica sa de doar 4 luni, Georgina, aude pentru prima data vocea mamei sale, cu ajutorul aparatului auditiv, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

VIDEO Recursul compensatoriu, care a scos mai devreme din puscarii peste 21.000 de infractori, a fost abrogat. Legea a fost votata in plenul Camerei Deputatilor si va merge la presedinte pentru promulgare - UPDATE

Proiectul de lege al PNL privind abrogarea legii recursului compensatoriu, care a scos din penitenciare inainte de termen peste 21. 000 de detinuti, a fost votat de Camera Deputatilor. Proiectul legislativ, initiat de PNL in luna februarie, a fost discutat pe repede inainte si a fost avizat in comisia juridica dupa ce Guvernul Orban a anuntat ca isi va asuma raspunderea pe aceasta lege. La dezbaterile din plenul Camerei, deputatul Florin Roman a aratat ca este cel mai nociv act normativ din ultimii 30 de ani si ca daca ar fi fost intelepti, parlamentarii puteau abroga legea inca din februarie, cand erau eliberati doar 12. 000 de detinuti. Deputatul PSD Nicusor Halici a sustinut la dezbaterile din plen ca eliberarea detinutilor din penitenciare inainte de termen s-a facut in baza unor hotarari ale instantelor si ca doar o mica parte din cei 21. 000 de detinuti eliberati conditionat au beneficiat de recursul compensatoriu. Care sunt cei 5 deputati ce s-au abtinut de la votul pentru abrogarea recursului compensatoriu.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Exclusiv: Avertismentul Agentiei Europene de Mediu. Care sunt marile pericole pentru ecosistemul european

Europa nu isi va atinge tintele de mediu pentru 2030 daca nu va intreprinde actiuni urgente in urmatorii 10 ani, afirma directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu. Miza este oprirea extinctiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )