Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Momentul incredibil in care o pisica salveaza viata unui copil. Stapana a facut-o vedeta pe Gatubela pe internet

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul incredibil in care o pisica salveaza viata unui copil. Stapana a facut-o vedeta pe Gatubela pe internet

O pisica din orasul columbian Bogota a ajuns vedeta pe internet dupa ce a salvat copilul de 1 an al stapanilor sai, care apoi au postat pe retelele de socializare inregistrarea cu fapta eroica a micutei feline. continuă pe Adevărul

VIDEO Momentul in care un sofer inconstient provoaca un accident. A circulat sute de metri pe contrasens si a sfidat pe toata lumea

Un sofer a fost surprins de camerele video conducand pe contrasens pe un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar acum au ajuns si la politisti.

VIDEO Momentul in care un barbat loveste si trage de par o femeie, de profesie politist, intr-un club din Alba Iulia

Noi evolutii in cazul agresiunii din clubul Stage, din Alba Iulia, dupa un concert al trupei Parazitii. Barbatul retinut dupa ce a lovit si a tras de par o femeie a fost eliberat sub control judiciar.

Un roman a donat de ziua lui celule stem hematopoietice pentru a salva viata unui copil din Italia: Daca esti sanatos, nu te impiedica nimic sa donezi

Ioan Eugen Moldovan a donat ieri, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un copil din Italia. El este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice de 3 ani, dar abia in luna august a acestui an a fost sunat pentru prima data si intrebat daca vrea sa doneze, dupa ce a fost identificat in registrele internationale drept donator 100% compatibil pentru un pacient din Italia.

intr-o zi, fiica lor a venit sa-si prezinte iubitul parintilor. in momentul in care l-a vazut, tatal a stiut pe loc ce va urma. E real! (FOTO)

Intr-o zi, fiica lora venit sa-si prezinte iubitul parintilor. in momentul in care l-a vazut, tatal a stiut pe loc ce va urma, desi in sinea lui incerca sa nege realul. O adevarata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )